- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Synology NAS
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agoka07
senior tag
Üdv!
Egy kicsit off a kérdésem. Ma sikerült apró pénzért vennem négy darab öreg lencsét. Név szerint Pentacon Practicar 28mm, Hanimex 55-220mm, Tokina 75-150mm és Tokina 80-200mm, az utóbbinak kicsit maszatos az egyik belső lencséje. Vehető hozzuk Nikon bajonett amivel tudom használni d90en?
-
agoka07
senior tag
Üdv!
Gyors kérdés. Portré fotózásra melyik lenne alkalmasabb, Nikon 50mm 1.8D vagy 35mm 1.8G? Árban kicsivel drágábban tudom beszerezni a 35öst. -
agoka07
senior tag
Üdv!
D90 mellé szeretnék egy fix objektívet. Mivel néha beltérben is szeretném használni így a felső határ az 50 mm, árban pedig szeretnék 70k-nál megállni de ha ténylegesen megéri áldozni rá akkor hajlandó vagyok felmenni 100k-ig is. Nézegettem a Heliosokat, nagyon tetszik a "Petzval" féle mosódás de nem tudom van-e AF és, hogy a bajonett miatt mennyire lennének barátok. Mi lenne a best buy ezen kritériumok közt? -
agoka07
senior tag
Üdv!
A D90 mellé szeretnék egy fix objektívet portré készítés céljából. A kérdésem annyi lenne, hogy találhatok elfogadhatót 30-35k-ból? Használt is szóba jöhet. Eddig a Nikkor 50mm f/1.8D-t néztem, de addig nem mertem megvásárolni, míg nem kérdeztelek meg. -
agoka07
senior tag
válasz
fireman123 #23054 üzenetére
Ebben a hirdetésben láttam, rákérdeztem és pont ilyen típusú. Nincs több kérdésem
-
agoka07
senior tag
Üdv!
A stabilizátor nélküli Tamron 70-300-asról valakinek van tapasztalata? érdemes beruházni rá? -
agoka07
senior tag
Üdv!
Egy D90es mellé általános felhasználásra (természet, némi portré), ezek közül melyik és miért lenne jobb obi?
Tamron 70-300
Sigma 18-200Ez az első ilyen gépem, még nincs elég tapasztalatom, hogy eldöntsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest