- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Windows 11
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Synology NAS
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a Nikon 35 ED és a Nikon 28 F1,8 obikrol?
Gondolkodom melyik lenne jobb persze fx-re -
kulerr
őstag
válasz
forceberg #23035 üzenetére
Szia. A fenyero nem a legfontosabb. Igazából, ami számít, a pontos fókusz általános használhatóság.
Vegyes véleményeket olvasok mindkét optikárol. Amit le kellene fedni mindkét obi hozza. Van egy 70-200-as tamronom azt szeretem szép képe van. Ez alatt keresek egy szép rajzolatu üveget es ez között a kettő között vacillálok.
Kb egy árban vannak, ha kell van aki segítene a tesztelésben köszönet neki, mivel Bp-től elég messze 260 km-re lakom.Köszönöm
-
kulerr
őstag
Sziasztok.
Ha az alábbi 2 obi között kellene dönteni pro/ kontra, mit gondoltok melyik előnyösebb, jobb vétel?
( felhasználás teljesen általános Fx vázra ) sokat olvastam róluk, de dönteni nem tudtam. Megköszönném a véleményeket.Nikon 24-120 f4 VR
Tamron 24-70 VC USD -
kulerr
őstag
válasz
Real_Necro #22996 üzenetére
Köszönöm neked es mindenkinek!
-
kulerr
őstag
Sziasztok.
Tervezek venni egy Nikon 24-120 f4 optikat es most pénteken utazok Bp-re vidékről. Eddig főleg hasznalt , de garis példányra vadásztam, de valahogy nem sikerült eddig ez.
Péntekig ha nem jön össze akkor megvenném az újat viszont elég sok rossz véleményt, tapasztalatot olvastam boltokról.
Nyilván szeretném a legolcsóbban megúszni, de nem a garancia, vagy az esetleges ügyintézés rovására.
Szóval szeretném kérdezni valakinek van-e tippje javaslata hol lehet a legjobb áron hozzájutni a fenti optikához. (Argep, árukeresőt persze néztem), de a Br. 271000 áron áruló két boltról sok kritikát találni.
(Pixel-plaza, Xoomstore)Minden véleményt javaslatot előre is köszönök!
Továbbá ha nem teljesen vág ebbe a topikba elnézést...
-
kulerr
őstag
válasz
BigBlackDog #19787 üzenetére
Sziasztok.
Csak ezt találtam Nikkor 200 f4-ről"Nikkor 200/f4 AI üvegről mi a vélemény?"
Engem is érdekelne ha lenne valakinek tapasztalat vele. -
kulerr
őstag
válasz
Serius1974 #21298 üzenetére
Köszönöm.
-
kulerr
őstag
Sziasztok. Tudom, hogy nem beárazós topik, azért szeretném kérdezni, hogy szerintetek egy nikon 50 1,8 D normál állapotú gari nélküli obinak mi az normál ára manapság?
Köszönöm.
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb??
Tamron 70-200 f2,8
vagy Nikon 80-200 F2,8 D? -
kulerr
őstag
Kösz srácok a segítséget!
A klasszikus Uwa tartomány bejön nekem előbb utóbb az mindenképpen lesza kérdés még mindig az akkor hogy hol legyen a lyuk. 20-27 között vagy 50-70 között.
Tényleg nem tudom eldönteni mert nincs ehhez még összehasonlítási alapom.
Volt egy 70-300-as Vr-em, de el kellett adnom, mert az utóbbi másfél évben szó szerint 2x raktam fel, ebből 1x csak 3 kép erejéig, eddig inkább a 28-75 volt fenn. -
kulerr
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy Tami 28-75 2,8 -at 17-50-re?
...vagy inkább egy UWA?Jelenleg a 28-75, és 70-200 2,8 tamim, és egy 50 1,8 Nikon obim van.
-
kulerr
őstag
válasz
Real_Necro #16181 üzenetére
Köszönöm neked és mindenkinek a segítséget!
Ezek szerint nagyon jó kis üveg ez a Tokina 12-24 -
kulerr
őstag
Sziasztok!
Egy Tokina 12-24 f4 obiért mit lehet adni? Mennyire jó üveg UWA-k között?
-
kulerr
őstag
Kösz a válaszokat srácok!
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Mekkora különbség van képminőségben a 2 optika között? ...az árán kívül természetesen.
Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM
Sigma 10-20mm f/3.5 EX DC HSM -
kulerr
őstag
Sziasztok!
Mi az általános vélemyény a Tamron 10-24 VC Di II. Obiról?
Megér használtam 100K-t szerintetek?
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Ha már elcsépelt dolog előre is elnézést.
Szeretnék egy kisebb f1,8-as obit.
Vélemények tapasztalatok szerint fix 50 vs 35 mm-es amit általános kezdő szintre javasoltok?Kösz előre is a válaszokat.
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
A Promaster 17-50 f2,8 valakinek mond valamit ez a márka?
Teljesen sötétben tapogatózok ebben most igazából csak most hallottam ilyen márkáról.
Teljesen úgy néz ki mint a Tamron 17-50-ese, de nem tudom hova rakni ezt a lencsét.Valaki hallott erről valamit? Esetleg valakinek tapasztalata ilyen obiról vagy erről a márkáról?
Érdemes megvásárolni esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest