- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Arch Linux
- Bitcoin topic
- Linux kezdőknek
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Microsoft Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
cyberkind #48009 üzenetére
GTA V-tel kapcsolatban a Single részről tudok csak nyilatkozni, mondhatjuk, hogy azért viszonylag sokat játszottam már vele, több küldit megcsináltam, bejártam az egész várost, de megmondom őszintén, hogy nem találkoztam olyan résszel, ahol komolyan lecsökkent volna a GPU használat, szinte mindvégig 95-99% között ment egy OC-zott 2500K-val, persze nem max. grafikán, hanem pár dolgot visszavéve.
A jelenleg feltelepített játékaim közül csak a Crysis 3-nál, illetve a Dying Light-nál találkoztam kissé problémás részekkel, de csak pár alkalommal. Utóbbiban elég sok órám benne van, így arról biztosabban ki tudom ezt jelenteni.
Azon a véleményen vagyok, hogy egy átlagosnak mondható "gamer" gépbe (pl. az enyémet nyugodtan vehetjük annak), manapság is elég egy újabb generációs i5. Mondom ezt úgy, hogy én is tervezgetem talán ebben az évben egy i7 beszerzését, de egyelőre számomra nem igazán érzem szükségét. A legfőbb oka az, hogy hosszabb távra tervezek (a jelenlegi alap konfigom is valamivel több, mint 5 éve megvan), és akkor már egy komolyabb i7-re gondoltam, hogy legalább ugyaneddig tudjon szolgálni, mint a 2500K-m.
Tehát egy szó, mint száz: van létjogosultsága az i7-nek játékok terén, ezt nem vitatom, de közel sem létszükséglet egy játékos konfigba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vált!!
- Kivételes áron DELL G15 5530 Gamer Laptop /I5-13450HX/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3050 6GB/144Hz/Gari
- Új Alienware m16 R2 Ultra 9/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIAGeForce RTX4070 16,1"2560x1600 240Hz
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A17/R7-7735HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garancia
- Gamer asztali gép
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest