Aktív témák
-
péter007
senior tag
válasz
Pinya007 #6523 üzenetére
ok előbb utóbb én is ide jutottam volna de akkor f@szér nem mondja meg...
ha nekem valakivel bajom van vagy csak nem tetszik amit csinál és köze van hozzám akkor megmondom neki hogy mi a bajom...
asszem ennyi elég volt, én befejeztem
köszi a segítséget mindenkinek és tövábbi szép hétfőt -
péter007
senior tag
Szép estét mindenkienk!
Jaj, nagy gondban vagyok.
Ismerek egy szőke (nem félreérteni, értelmes) csajt.
Az a gondom vele hogy egszerűen nem tudunk közelebb kerülni egymáshoz, az az érzésem hogy "fél" tőlem. Szinte majdnem minden nap találkozom vele és nagyon jól megvagyunk, sokat beszélgetünk, nevetünk együtt stb. az ilyenkor szokásos dolgok.
Amikor viszont elhívom valahova (kettesben), mozi vagy csak simán kóvályogni akkor mindig talál valami kifogást(túl sokat).
Persze gondoltam arra hogy nem akarja hogy bármi is legyen köztünk, de a jelek nem ezt mutatják(a sima hétköznapokban). De ha ez a gondja akkor meg mondja már meg hogy bocsdenem vagy valami.
Kezdem feladni és hagyni a csajt a francba nekemnemérmegennyit alapon. Sokszor volt hogy én nem közeledtem felé de akkor meg ő lépett....
Nem hiszem el hogy a nőknek ennyire bonyolult az agyjárársa. komolyan nemtom mi lenne a megoldás...Üdv peter
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest