- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Itt a folytatás: [link]
-
Boxer001
veterán
Van itt színvonal rendesen...
-
Sandrew
őstag
Mikor kefelhetem meg a csajomat
-
Weißturul
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #50001 üzenetére
nem csinálnak 50k-nál új topicot
-
Weißturul
senior tag
válasz
szőröscica #49999 üzenetére
valszeg ez lesz
mephi: hát lehet igazad vanírtam a modkerbe
első írásom oda meg első ötvenezredik hsz
-
mephi666
nagyúr
válasz
Weißturul #49997 üzenetére
akkor nem is volt nagy szerelem, csak ifjúkori fellángolás?
könnyű összekeverni a kettőt... én is annyiszor hittem, hogy "mennyire szerelmes vagyok" és most visszagondolva talán 2-szer voltam az igazán?
(20-30 barátnőm volt 1éjszakástól 3.5évig és elég gyakran hittem azt, hogy mennyire odavagyok)
-
Weißturul
senior tag
válasz
szőröscica #49996 üzenetére
Hát ma nem jött suliba
de Enikő2 is igen szemrevaló és írtátok is hogy jobb nem lövöldözni házi nyúlra... kicsit belül most össze is kavarodtam
-
Weißturul
senior tag
hátezbexarás
buszon ül velem szembe egy másik jó csaj, gondolom vele is szóba elegyedek () pont szólítanám meg erre oda jön egy másik csaj: "Juj, Enci, de rég láttalak, Petivel még együtt vagytok, mesélj már,...." A lényeg: 1.: foglalt 2.: ő is Enikő
bakker én egyből kiszúrom az Enikőket
-
Weißturul
senior tag
amúgy ahogy elnézem még ma betelítjük a topikot, lehetne enyém a megtiszteltetés, hogy írok a modkeres topikba?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Weißturul #49981 üzenetére
szerintem hülyeség ilyen dumákat betanulnod... ami a helyzetből jól jön ki, azzal próbálkozz... piásan vagyok a legdurvább, mert akkor nyomtam már olyanokat néha, hogy rómeó hozzám képest kiscserkész
csak egy példa: a lánynak volt egy ezüstnyaklánca, ami egy lakatot meg egy kulcsot ábrázolt, neki bejött a romantikus duma, aminek az volt nagyjából a lényege, hogy ő a lakat, én pedig a szívéhez szeretnék lenni a kulcs
asszem el is sírta magát örömében... (igaz ekkor már túl voltunk pár csókon)
lényeg, hogy a sablondumát kukázd és amit adott helyzetben jónak érzel, mondd ki
értékelni fogja, hogy nem csak valami betanult szöveget nyomsz és magadtól próbálkozol... ha pedig őszintének is fogsz tűnni, akkor bingó
#49987: vodkát igyál, annak nem érzi legalább a szagát, mert szerintem ha jó pálinkaszaggal nyomnád neki a sódert, nem nyernéd el a szívét
-
-
törölt tag
válasz
Weißturul #49976 üzenetére
A tipikus "csajozós" szövegekből elege van a nőknek szerintem....Add önmagad, és ne görcsölj. Beszélgess, és ne bemagolt mondatokkal szedd fel a csajt
De azért írok párat:Nem áll túl jól neked ez a ruha, le kéne venned.
Neked is szép szemeid vannak, nekem is, a gyerekünknek is az lenne.
Tudod, van ez a film, amit szeretnék megnézni, de anyukám azt mondta egyedül nem nézhetem meg.
Szép pár lábad vannak. Mikor nyitnak?
Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet?
Szia, nem lehetne téged receptre felíratni?
Nem vagy fáradt, amikor minden éjjel az álmaimban szerepelsz?
Remélem, értesz a mesterséges lélegeztetéshez, mert eláll tőled a lélegzetem.
Hiányzik a mackóm. Nem aludnál velem te?
Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?
Van nálad térkép? Elvesztem a szemeidben.
Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája.
Ne haragudj, de eltévedtem. Meg tudnád mondani merre laksz?
Olyan vadító vagy, hogy kiolvadt a műszál az alsónadrágomból!
Ha a szüleid nem találkoztak volna, én most nem lennék ilyen boldog.
Te vagy a megtestesült költészet! az ajkad Weöres, a szíved Arany, agyad Tompa…De nézd meg ezt a videót: LINK
Szer.: A videó a legjobb, nézzétek meg az is
-
Yodafon
őstag
válasz
Stalker-2572 #49969 üzenetére
és szenttül hiszem, hogy statisztikalag az, hogy egy férfi hányból hány nőt szed fel az döntően a magabiztosságán múlik.....
Sztem ez hüleség. Aki első szerelmével jött össze és vele él meg házasodik és gyereket nevel viszont nem önbizalom hiányos akkor az illető egy anomália?
Kétlem -
mephi666
nagyúr
válasz
Weißturul #49972 üzenetére
van azért pár duma, ami adott körülmények között akár be is jöhet... egyik volt osztálytársam ilyen "jössz b@szni, vagy bocsánatot kérjek?" stílusban nyomta, de elég sikeres volt egyébként a csajok között, mert irgalmatlan dumája volt
...mellesleg kick box-ozott is és mellé kb 190 magas és 90kg szín izom volt...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Stalker-2572 #49969 üzenetére
mondjuk nekem ezzel nem is lenne bajom, jó a beszélőkém csak önbizalomhiányban szenvedek
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Weißturul #49962 üzenetére
szép munka!
látod csak egyszerű igazságra kellett rájönni
anno egy lány ismerősöm döbbentett le ezzel a szöveggel: "ha a férfiak tudnák, hogy szép szöveggel mennyi szexhez juthatnának, akkor bizonyára nem hallgatnának annyit"
és szenttül hiszem, hogy statisztikalag az, hogy egy férfi hányból hány nőt szed fel az döntően a magabiztosságán múlik..... az pedig h az megalapozott legyen csak saját magán múlik
-
Weißturul
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #49966 üzenetére
meglesz
-
Weißturul
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #49963 üzenetére
Nem is nagyon tudtam az elején megszólalno, mintha valami a torkomba lett volna
-
Weißturul
senior tag
válasz
MZsoltee #49959 üzenetére
sikerült
egyszer csak eszembe jutott stalker kommentje: "ha magabiztos vagy megd*ghatod" és hirtelen tele lettem önbizalommalKedves lány és sikerült őt beszéltettnem: egyből kiszúrtam, hogy gyönyörű, izmos lába van ezért megkérdeztem mit sportol
Nem mellesleg kézizik és őt is Enikőnek hívják
Sajnos a csajok még mindig falkában járnak ezért úgy tíz perc után elvonszolták, de volt időm elkérni a számát
Előszőr még meg volt szeppenve, mert gondolom nem volt hozzászokva, hogy egy srác a vegyipariból szóba elegyedik vele
félreértések elkerülése végett: nálunk három iskolának van egy közös ebédlője, de nem vegyiparis, a refibe lányokat nem vesznek fel, maradt az ady
Mondtam neki, hogy később még beszélünk -
Tim82
félisten
válasz
Stalker-2572 #49932 üzenetére
Csak nem te is gyilkosságokról fantáziálsz, amiket a valóságban nem mersz elkövetni?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Stalker-2572 #49946 üzenetére
nemá
najó összekapom magam.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Stalker-2572 #49940 üzenetére
nabakker!
aludnék el, fejbe lejátszok egy lehetséges verziót. és akkor esett le hogy a lányok falkában járnakez igencsak visszavett az önbizalmamból...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Stalker-2572 #49940 üzenetére
naazéennyirenesiessükel
de tény hogy nem lenne rossz, sőt. Amúgy kösz, ez egy adag önbizalomlöket volt
-
mh197
őstag
válasz
Weißturul #49935 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt előre megtervezett lépésekben kellene csinálnod, ha spontán vagy, magadat adod, akkor magad miatt fog veled lenni, amúgy meg ha valami színészkedést adnál elő, annak mi értelme lenne?
Talán arra figyelj, hogy a magabiztosság ne csapjon át flegmaságba, ez elég nagy hiba lenne. Beszéltesd a csajt, ő meséljen magáról inkább ne te magadról, ez fontos. Érezze, hogy ez a találkozó most róla szól inkább, és azt is érezze, hogy az ő kezében van a döntés, hogy téged meg akar-e ismerni, rólad meg akar-e tudni valamit. Próbálj feldobni néhány szabadidős témát, sportot, kutyát, macskát, nyaralás most épp aktuális, aztán onnan már jön a többi. A legjobb amúgy a végén, ha csak ez egy kis beszélgetés lesz, és a végén megkérdezed, hogy lesz-e kedve veled máskor is így találkozni. Pl a találkozó elején jó ha megdicséred a ruháját, vagy a haját, vagy valamit, ami neked tetszik, de itt néha visszakérdeznek a fiatal lányok, hogy miért, ezért azt dicsérd meg, ami tényleg tetszik rajta, és próbálj egy frappáns választ találni a visszakérdésre. Ja, és ha azt válaszolja, hogy van kedve találkozni, elég ha annyit mondasz, hogy akkor majd megbeszélitek, nem kell lerohanni rögtön, mert az első találkozón, ha eddig észre sem vett, nem tudja mit érzel iránta, akkor fog neki leesni, hogy te elhívtad, beszéltetek, és utána hazamegy, na akkor gondolja végig, hogy fog-e veled találkozni, de ehhez idő kell, én legalábbis úgy tapasztaltam, ha vársz két-három napot, és felkeltetted az érdeklődését, akkor a hatás nem marad el, ha meg nem megy, akkor megette a fene.
Ami a leglényegesebb, és már itt sokan leírták, úgy állj a dologhoz, hogy ez egy ismerkedés, lehet ő sem olyan, mint amilyennek látod a rózsaszín szemüvegben, ez csak az első beszélgetésből derül ki, és így nem érdemes beleélni semmibe az embernek magát. Hidd el, fiatal vagy, baromi sok csaj van a világban, gyönyörűek, okosak, és az idő előrehaladtával egyre inkább komolyabb, kapcsolatra vágyóbb nőkkel lehet megismerkedned.
Majd írd meg azért mi volt.Még annyi, hogy annó, mikor én összejöttem a volt gimis osztálytársammal, volt pár kudarc az elején, megismertük egymást, aztán már nem emléxem hanyadjára, de a végén összejöttünk nyolc hónapra. Aztán utána jött a többi csaj.., szóval nem kell izgulni.
-
Weißturul
senior tag
válasz
szőröscica #49936 üzenetére
jójó, de mire összekaparom a lényegi infót sanszos hogy elfelejtem
namindegy próbálkozom, mint győzike a logikai játékkal...
-
mh197
őstag
válasz
Weißturul #49913 üzenetére
Ebből a hsz-ből látszik, hogy full belezúgtál a csajba, ami nem hiba, annó én is jártam egy osztálytársammal gimiben, 8 hónap megvolt, de utána egy másik szintén abban a gimiben lévő, csak két osztállyal fiatalabb csaj miatt dobtam, na utána az utólsó év már nem volt túl happy az osztályomban, de túl lehet élni. A csaj eléggé rám volt még mindig kattanva, ráadásul a szalagavatón együtt kellett táncolnunk.
Na, de a lényeg, hogy lépj a tettek mezejére, tudod, a tökölődés a tett halála. Amúgy meg, ha ennyire számítasz a visszautasításra, az a kérdés, meddig mész el, mennyire "alázkodsz" meg a csaj előtt, ha ő nem figyel fel rád, hívd el randizni, ha normális, meg van esélyed nála észre fogod venni, érdeklődő lesz, és nem folyton arról fog beszélni, hogy már mennie kell, meg ilyenek..Ha meg végképp kiadod neki amit gondolsz, és ő nem így gondolja, még mindig kivághatod magad egy olyan szöveggel, hogy haha, bevetted, nem, fogadtunk a haverokkal, hogy nem mondanál igen, vagy bármi ehhez hasonlót. De ez már csak a legvégső eset legyen, mert ez olyan mentőöv, amiből még a titanic-on is kevés volt, és azok egyike sem garantálta, hogy a végén életben maradsz...Amúgy meg így kicsit időebben úgy látom, hogy a komoly kapcsolathoz igenis kell egyfajta egzisztencia a pasiknál, hogy a nő fel tudjon a pasira nézni, ami fiatalabb korban kellő önbizalommal, és magabiztossággal pótolható. Nem kell nagy valamire gondolni, ha megérzik a nők/lányok, hogy bizonytalan vagy, nem tartod magad elég jónak hozzájuk, akkor veszett ügyed van, mx kifogsz valami nimfomán csajt. Ha viszont azt érzik, hogy ők vannak megtisztelve, hogy veled lehetnek, akkor valami megmozdul bennük, és kezdenek érdeklődni. A csajokat úgy vonzzák a titokzatos elérhetetlen dolgok a pasikban, mint az a kék lámpa a bogarakat este. Szóval tegyél magadba erőt, és beszélj a csajjal, hívd el randizni, és utána ha vége a randinak, jól sikerül, várj egy kicsit, míg újra beszéltek. Ha bejössz neki, akkor nagyon fog örülni, hogy beszéltek, ha nem, akkor már onnantól érezni fogod a hozzáállásán.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #49932 üzenetére
LOL
-
Weißturul
senior tag
válasz
Csakénvagyok #49924 üzenetére
Az Így jártam az anyátokkal c. sorozatban van, a Comedy Cebntralon szokott menni
Angol cím: How I Meet Your Mother
#49925:
-
dragonfx
veterán
én már nem tudom mit higgyek a korombeli potenciális 20-30 közti nőkről...egyszerűen totál smemi komoylság határozottság...azt se tudja mind hogy mi fán terem az élet egy komoly kapcsolat...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Csakénvagyok #49918 üzenetére
Don Juan... pff
Barnie Stinson, az ma a menő
Nem mellesleg tényleg örülnék ha nem vennétek el a maradék merészségemet is
-
Weißturul
senior tag
válasz
Stalker-2572 #49916 üzenetére
ez igaz, de már beszéltem is eleget vele (végtére osztálytársak vagyunk) és nem észleltem nemtörődömséget. Más, hogy kettesben nem sokat beszéltünk.
Amúgy most hogy mondod mi az egzisztencia: a nők ösztönösen ezt nézik a férfiakban, a gond ott kezdődik amikor tudatosan történik mindez.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Stalker-2572 #49916 üzenetére
Épp ezért mondtam ha felteszi a kérdést hogy jössz-e ..., a bige meg se szó se beszéd megmutatja a hátát. Mondjuk én nem foglalkozom rég tini picsákkal, náluk még azért elég sok minden elképzelhető. De de vegyük már el ifjú Don Juanunk utolsó csepp merszét is. Helyében én megkeresném az alkalmat, esetleg rövid puhatolózás után hogy elcipelhessem valahová.
-
Xantomas
őstag
válasz
Stalker-2572 #49908 üzenetére
"miért tartottad a távolságot tőle ennyire"
Anno sok kapcsolatom gajra ment, mert a lányok azért tudták jól, hogy őt szeretem, és igazából nincs nekik hely. Sajnos elég sokszor elkövettem, azt a fatális hibát, hogy róla beszéltem, aztán pedig csak fogtam a fejem. Persze egy idővel egyre jobban elmúlt.
Rajta kívül még nem voltam szerelmes másba (ok kamasz szerelem, az nem szerelem, meg szex nélkül nincs szerelem, ezekkel tisztában vagyok), minden más csak fellángolás volt, pár hát után elmúlt mindegyik. Ha jó volt a szex, akkor maradtam a kapcsolatban, és vártam hogy jöjjenek az érzelmek, de nem jöttek.
Ezért is haladok vele óvatosan. Érdekel, hogy részemről tud-e komolyodni a kamaszkori szerelem, vagy esetleg elmúlik."miért vártad, hogy ő kezdeményezzen"
Nem vártam. Anno vártam rá eleget, még túl sokat is. Így alakult, erre nem tudok válaszolni."Felmerül-e annak a lehetősége, hogy az egzisztenciád kell neki?"
Egzisztencia... Pff
Mindketten életvitelszerűen alkoholista 2 szakmával rendelkező, utolsó éves, művészlélek egyetemisták vagyunk, akik a szüleikkel élnek egy fedél alatt, és részmunkaidőben dolgozunk egyetem mellett. Egzisztenciáról nem igen beszélhetünk. Mellesleg jelenleg többet is keres mint én. -
Stalker-2572
veterán
válasz
Csakénvagyok #49915 üzenetére
Nem kell megvárni azt, hogy egy csaj lepattintson, az érdeklődés hiánya már épp elég jel.
-
Csakénvagyok
őstag
-
Weißturul
senior tag
válasz
Csakénvagyok #49911 üzenetére
Jó, kissé hülyén fogalmazok, de a lényeg érthető, nem?
Azt hiszem szerelmes vagyok, de minimum olyat érzek iránta amit eddig még soha. Ha definiálnátok az előbbit könnyebben el tudnám dönteni
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Weißturul #49863 üzenetére
... adott egy korombeli szingli lány... az osztálytársam
Nekem ebből az jön le hogy még fiatal, lehetséges hogy 18 alatt van még. Akkor meg erős túlzás a szingli, ezt a magányos harmincas leginkább nőkre alkalmazzuk.
Nem szeretném elcseszni a (talán) egyetlen esélyem
Ne má', hogy hogy egyetlen esélyed. Talán ennél a lánynál. De biztosan csak akkor cseszed el ha tényleg nem teszel semmit. Mondjuk osztálytárs, ha nemet mond akkor izé, de ki lehet dumálni.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Xantomas #49907 üzenetére
Sztem ez a később tudja meg rájön valaki részegen elszólja magát, stb
Annyira nem jó, ha vége lesz (érdekes erről beszélni, mert még el sem kezdődött), akkor ez az a csaj akivel soha többet még egy közös sörözésre sem. Én ez most nagyon beszoptam, így én nem vállalnám be. -
Weißturul
senior tag
válasz
Stalker-2572 #49908 üzenetére
lehet nagyon kezdő kérdés, de mi az az egzisztencia?
-
Xantomas
őstag
válasz
MZsoltee #49906 üzenetére
Igen, ezzel én is tisztában vagyok, de most még azzal nyugtatom magam, hogy le fogjuk tudni zárni, és az ominózus következőt nem fogja érdekelni. Ha nem látszik rajtunk, hogy többek voltunk mint barátok, majd meg fogja tudni az illető időben, mikor már komoly a kapcsolat.
De még mindenképpen jobb, mint a másik temetésen agyalni azon, hogy nem próbáltuk meg. Sőt, igazából annál minden jobb. -
MZsoltee
veterán
válasz
Xantomas #49898 üzenetére
".., hogyha nem megy a dolog, és szakítunk is, még mindig ott lesz az, hogy a barátságot helyrehozzuk, mint hogy túl késő legyen."
Nah ez az ami nem igaz. ha nem jön össze akkor kuka, blacklist. Valakinek neked neki valamelyikőtök párjának tuti szar lesz és csak a konfliktus lesz belőle! Ezt kurvára megtanultam! Ex akkor kuka, csak igen távolról kell megtartani, ahogy az egyik is merősöm mondja, csak azért van benne a száma a telefonban, hogy ki tudd nyomni vagy olvasatlanul tudd törölni az üzeneteit. Egy nő sem viseli el, ha az exeddel beszéled meg a közös problémáitokat... -
Weißturul
senior tag
válasz
mephi666 #49904 üzenetére
Ezt a típusú csajt kell mindenütt ignorálni, letiltani, blacklistre tenni. Még ha csak indulatból mondta akkor is erős volt. Velem is előfordult már, hogy vita alatt olyat mondtam amit nem akartam/nem gondoltam komolyan és nagyon kellett vezekelnem, hogy jóvá tegyem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #49902 üzenetére
na, megteszem én itt: még amikor szakított, akkor mondta, hogy "igazából nem is volt szerelmes belém és szerelemre is vágyik... azt hitte, hogy majd idővel ez kialakult, de nem... meg nem akarja boldogtalanul leélni az életét, blabla" ehhez hozzájött, hogy: barátnőzni, bulizni, önmegvalósítani is akar... elég időm volt az elmúlt hetekben gondolkozni és ezek a kimondott dolgai is hozzásegítettek, hogy továbblépjek...
...csak most lehet, hogy rájön szépen, hogy hülyeséget csinált?
na, mindegy... ez a vonat már elment
-
Weißturul
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #49902 üzenetére
Ejnye
-
Xantomas
őstag
válasz
mephi666 #49900 üzenetére
Igen, én is érzem, hogy ez kicsit túl klisés, meg meseszerű, van is bennem némi félsz, hogy inkább belemegy egy kapcsolatba, csak ne veszítsen el, de eddig még túl jó minden.
Talán tényleg kellet, hogy agyilag felnőjünk, meg időközben ő is átlépte a bűvös 24-es évet, lassan végzünk a felsőoktatással is.@Weißturul, köszi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest