Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #1314 üzenetére
meglesem, igen. köszönöm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #1289 üzenetére
ahh, értem.
gondolkodtam én is, hogy belátogatok az 576-ba egy kártyáért, 4000huf. csak hát amilyen tapasztalatokat látok/átélek, erősen sajnálom rá a zsetont" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #1268 üzenetére
Nekem nem megy hiányzik valami dll neki .
Más
A probléma oka , pedig már sokat ecseteltem , semmi reiltás értéke nincs a játéknak semmien értelemben , pl audi a1 hát mi ez ???
8 an vagyunk ebből talán 2 versenyző rajtol jobb autóval BMV M3 LAMBO LP640 jelzem 46 es 50 szintu urak , a többi lotus mazda stb elindul a verseny , megloknek lepattanok megpordulok mindenki elhuz , nagyjából utol érem a végét s nem tudom megelőzni a szinte alap rx 7-et az én agyontuningolt ugyan olyan rx 7 el 470-460-425 vs 380 350 390 most akkor hogy is van ez , nekem mindegy mien kocsim van mindig a vége jut a befutónak ???????
Teljesen tele van a tököm kint vagyok 2.5 hétig külföldön ülök a kibaszott kamionba , haza jövök , mondom lazulok kicsit , költök is rá erre szétkur az ideg mert labdába se lehet rugni , a k.... életbe ha már költ rá az ember had legyen egy kis sikerélménye nem?
Jó voltak néha jó mecsek , hogy tényleg az első helyér küzdeni kellet végig utöttük vertük egymást hol a másik hol én voltam elöl , s nagyjából egy szinten voltunk egy szintű kocsikkal , s jó olyankor nyerni de az ien futam 40 ből 1 . SZóval számomra egy igazságtalan szar az egész keresnem kell más gamét , sok dolog vonz benne , de vannak dolgok amitől a falnak , megyek 34 éves létemre ugy feltud kurni , hogy a multkor is majdnem szétkurtam a monitort a billentyűvel , hát kell ez nekem , s nem amiatt mert vesztettem mert méltó elenfél elen lenyelem de a bugja a beteleportáló autók a kanyar közepén amikor íven vagy s persze telibevered , a töbiek elhuznak repkednek a kocsik felakadsz s mindeki megy csak te nem bírsz ettől kicsit kiborulok.
Na csősztök[ Szerkesztve ]
vga
-
bognar110
őstag
válasz tutuhawer #1220 üzenetére
Magyar rally imádom Belejöttem world be is kicsit de észrevettem hogy sokáig fog tartani összeszedni a pénzt, mondjuk én subarura pályázok vagy evo 9-re ilyesmi stílusba
[ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #1142 üzenetére
Biztos van ilyen is.
De biztos van ott trükk is.Ezt amit te mondasz majd akkor hiszem el, ha az én vagy a te statod is ilyen sebességeket mutat. Addig én ezeket a játékosokat csalónak tartom.
Egy másik accommal ki is próbáltam a progit. Iszonyat sebességgel lehet menni. Csak mindent és mindenki összeszedsz.
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #1121 üzenetére
Akkor csak maradok , az oldal szerint leirtaknál . Az a baj hogy mostmár nagyon célirányosan kell a kocsit upgradelni , mert már kezd a vége fele közeledni , csak ép egy két fullos cucc kell .
Pl a nissan sylviam , meg a kis mazda rx 7-em majdnem kész van, szinte full pro csak nem mind tuned series még az a baj.vga
-
Beeerka
aktív tag
válasz tutuhawer #1095 üzenetére
Nekem is ismerősöm, nem tudom miért magánakciózott
Én inkább maradtam veletek.
A szemfülesek kiszúrhatják, hogy 4 autóval voltál benn (bár igaz, nálam 3 autóval vagy, a negyedik, r35 a többiek képein tűnik fel)
A képek nagy része majdnem jó lett, mire elvándorolt az ujjam a print screen-re, átrendeződött mindenki[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz tutuhawer #1062 üzenetére
Köszi előre is.
egyelőre csak ismerkedés volt tegnap este...vettem 1-2 tuningot..de semmi komolyat.
Azt láttam,hogy itt is hasonlóan van kitalálva a tuning része mint más online versenyeknél,hogy ami jól néz ki azért valóban perkálni kell/kéne.
pl. szép, valódi márkás felni csak igazi pénzért vásárolható.Tegnap este toltam pár versenyt köztük ilyen menekülőset is. Az volt a furcsa,hogy magasabb szintű versenyzőket is szinte simán megvertem.
6-7 versenyből 2-szer lettem második, a többit nyertem.
Ami nem tetszik, azokat a támadó cuccok...azt kár volt beletenni. Ha lenne egy "battle" mód akkor ott elmenne persze, de sima verseny közbe rád küldik úgy,hogy mondjuk 5 körből 4-en vezetsz...elég bosszantó.
De jó a játék. Ami még aggaszt, szintén más játékoknál is tapasztalható,hogy a versenyeken nyert pénz nem sokat ér, alig lehet nyerni de az alkatrészek árai magasak.
Gondolom ez ösztönzés,hogy költsük a pénzt. Értem...csak kár..
-
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #1046 üzenetére
Valóban jó kis játékmód, csak ne lettem volna mindig én az utcsó és emiatt a bíró.
Hihetetlen ahogy ti mentek srácok. Külföldiek ellen az esetek 80%-ban nyerek, de ellenetek lehetetlen.
Eddig azt hittem jó vagyok.
Más.
Corvette: szép de sajnos lassú is meg nem is fordul.
Ford GT: Nagyon szép csak lassú és pattog a bukkanókon.
Viper: Lassú, nem fordul, pattog...stb...(szar).PSN: Xbox:
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz tutuhawer #1018 üzenetére
Uhh, ez összetettebb, mint gondoltam...Mégse csak első ránézésre, a 2. "táblázat" egyszerűsítette Akkor van még sanszom jobb cuccokat nyerni a T2-vel jelölt versenyeken a kocsimnak? Csak az a gáz, hogy ami van nekem T2-es versenyek, az egyik 15-ösöknek való, a másik meg 18. Szal vagy nyerek cuccot vagy nem, de XP-t tuti alig kapok.[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #997 üzenetére
Mester ez nem semmi!
Nagy pepecselő vagy hallod e.Más.
Még mindig a Z4 a király (szerintem) persze csak Elvis után.
Most csak versenyeket mentem nem pedig te-et és minden kocsinak odacsapott.
A Skyline a legtöbb játékos számára egy rémisztő szörny, mert ahogy meglátják, máris mindenki távozok a szobából. Nagyon nehezen jött össze vele néhány futam. De sajna mivel igen nehézkesen kanyarodik képtelen voltam vele nyerni. Pedig annyira szeretem.....PSN: Xbox:
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #978 üzenetére
Bakker irtam egy csomot s kifagytam mielőtt elküldte volna . Kezdhetem előröl
Na szóval , nem a skyline-al meek , mert nekem még egy kicsit nehézkes az irányítása , érzem benne a hajlamot , hogy jo autó legyen de ahhoz kell még pár jó cucc.
A sylviát is hanyagoltam mert megiednek sokan a 344-es végsebesség pontszámtól
Ugyhogy a kis mazdámmal karistoltam , ma az általam kiválasztott multit eröltettem volna de nem sok jelentkező volt , így mentem random , s zsinorba volt 6-7 győzelmem , ez nekem nagy dolog Egyébként a kis mazdámmal karistolom a legjobb köröket magamhoz képest .Más Rájöttem ma hogy tudtam 388 at menni , nos valameik nap nyomtam egy sráccal s rajtnál elmentem , de utánna történt valami mert ugy elkezdett menni a kis szilvia mint akit segbedurrantottak , ugye csíterkénk bekapcsolta a turbót s segbe vágott erre én átmentem starwarsba s fénysebességre kapccsoltam , persze ez nem tartott sokáig , mert a következő pillanatban már a falon voltam aztán meg 1 percig keresgettem a helyes irányt , de még igy is ugy futottunk be , hogy cs 5-6 mp et vert rám . ez van cseterekkel tudod könnyű rekordot dönteni . a fene beléjük
Na ujra megirtama memoárt .
kaoszamigó
Áhh de bosszantó , pont a napokaba gondolkodtam ,hogy tolok egy kis pénzmagot a hónap vége fele, hogy haladjak egy kicsit , de ez engem nagyon visszatart, most nem toom mi legyen nem szeretnék igy járni én is , ugyhogy komám sajnálom nagyon . irj egy mailt azért az ea nak[ Szerkesztve ]
vga
-
Necroman_Mk2
őstag
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz tutuhawer #971 üzenetére
A varázszó a licenc: egy korábbi NFS-ben szereplő járműnek lehet, hogy még megvan a licence (és a modellje), míg a sorozatban még csak nem is szereplő kocsinál e téren szvsz több munka lenne, ráaádul azért még licencet is kellene kialkudni.
Ez a csepegtetés pedig egy jó kis marketing fogás, hogy a gyűjtögetők (tényleg, van a garázs helynek egy maximum száma, vagy annyid lehet, amennyit veszel?) szépen azonnal megvegyék mindegyiket, természetesen Boostért. De legalább nem az van, hogy egyszer bahjítanak egy egész szalont, hanem fokozatosan fenntartja az érdeklődést - ami MMO-nál szintén lényeges pont.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #943 üzenetére
Még egy észrevétel.
Én úgy látom, hogy a team escape már nagyon is verseny. Valakinek annyira, hogy mindent elkövet, hogy ne tudd őt semmilyen szín alatt követni, ne adja isten megelőzni. Összedönt rombol mindent ami a mögötte jövőket akadályozza.
Sajnos ehhez kell alkalmazkodni és átvenni az ő stílusukat, mert különben csak jól megszívja az ember fia. Tapasztalatból beszélek.
Más.
A minap jól elkalapált több ízben egy Silvia (autó). Pedig én Murcival voltam és esélyem sem volt ellene az xy kanyargós pályán. Gondoltam, CSALÓ. De nem! Fogtam magam és Silvikémmel én is kiálltam BMW M5-el Murcival, Vettével szóval az összes Tier 3-as brigáddal (tutuhawer kedvéért megjegyezném, rendes versenyben) és láss csodát mondhatni simán már majdnem hogy könnyedén nyertem a nagyágyúkkal szemben.
Most akkor ez hogy is van?PSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #943 üzenetére
Valóban team escape-ben mértem a dolgot. Azt is bevallom, hogy már nem várok senkire a célvonalon, számtalanszor emiatt kaptak el a rendőrök mert várakoztam, visszafelé mentem a pályán a többiekre várva. Ja és még ráadásul nem hogy csak elkaptak, de még be sem fejeztem a futamot emiatt.
Este volt némi pH-s rendszer zűr, mert az előző posztom 3x van fent.
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #933 üzenetére
Közben hozzáteszem, hogy én azért kapok kevés alkatrészt -habár sokat vagyok online az alvás kárára-, mert az időm nagyja a gruppenben a felesleges beszélgetéssel, várakozással, variálással, megint várakozással és megint beszélgetéssel telik. Ezért szeretek magam szervezkedni, mert akkor kevesebb a holtidő. Az alkatrészek meg majd jönnek, nemcsak neked, hanem másoknak is.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #931 üzenetére
értem , akkor sky egyenlőre majd látom mi lessz .
A linket tudom , de nem működik nem tudok kapcsolodni az oldalhoz .Más
Srácok kétségbe vook esve , nem bírok nyerni 1ik autómmal sem , egyszerüen elpicsáznak állandóan , a bmw-k meg a kurva lotusok , nem birok velük , mit csináljak, ma 20 versenyt mentünk a gyerekkel s nem nyertem akkor sem semmit , nem tudok fejlodni 15 ös szint óta nem történt változás a kocsik teljesítményét illetően .mit csináljak???
vga
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #929 üzenetére
Nem jo a niss gtr??? mert lassan szemezgetek a t3 as kocsikkal arra van valami tippetek bmw-n kívül? , még 2 szint s jöhet a skyline , nagyon várom , már van jo gumám meg rugóm , remélem bejövős lessz.
Srácok nekem az istenért nem jön be a német oldal amin az alkatrészek vannak felsorolva meg pályák stb, sem operával sem iex-el, mi a franc lehet azt mondja nem találja az oldalt de a kölöknél meg bejön , nem értem
[ Szerkesztve ]
vga
-
Beeerka
aktív tag
válasz tutuhawer #911 üzenetére
Ezekszerint tényleg marad a private verseny, ott biztos hogy nem lesz cheater
Starterpack-os dolgot meg lehet kipróbálom, mert lassan úgyis kellene mégegy hely a garázsba, azt meg csak boost-ért lehet venni, ha aktuális lesz beruházok rá, meg ha lesz feles 20euro-m, mert persze ittis dollár=euro... -
Necroman_Mk2
őstag
válasz tutuhawer #859 üzenetére
Itt épp fordítva volt: ezeket a kocsikat nagyon is szerettem, de láttam, hogy versenyzésre nem éppen a legjobbak. Nagyon kéne egy re-balance a játékhoz, de a BB még a játékosok nyomására sem tette meg...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #858 üzenetére
Mindig azt mondtam, hogy el kell adni, amit nem szeretünk, de azonnal. Úgy értettem, rögtön... Ezt én tudom, mert majd' 3 millát vertem el a TUTUHAWER profilban csak a car dealerben.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #851 üzenetére
közben megcsináltam a headsetet a hangkártyába és egyidőben az alaplapba való bedugásával, ami jó. Egy darabig, mert ha használni akarom majd a hangfalakat, el kell állítanom a beállításokat, amik most jók a vezérlőpultban
-
tutuhawer
őstag
-
Beeerka
aktív tag
válasz tutuhawer #819 üzenetére
Jó is az az All In, tegnap hajnal 2 körül mentem kb. 8kört, majdnem mind 2300rep pontot és 3000 pénzt fizetett. Ha nem löknek ki ahányszor melléjük érek, akkor 4 perc alatt valamivel tudom teljesíteni a távot, de mostanság állandóan fékezgetnem kell, mert nekiterelnek falnak, kordonnak, rendőrnek, vagy bármi akadálynak ha melléjük érek. Nem nagyon fogják fel, mi az a team sajnos. Persze van, hogy én mérek el valamit és bennem akadnak el, de ez nem direkt van.
-
Beeerka
aktív tag
válasz tutuhawer #808 üzenetére
Túlzottan nem zavar a lagg, online játéknál mindig van. Csak fura volt hirtelen. Ha összejön a pénz meg persze a szint akkor megveszem az R35-öt, előbb-utóbb megszokom majd a bálnahatást. Most úgyis felüdülés GTA4 után rendesen kanyarodó autókkal menni, abban alig van autó ami kanyarodni is akar
Reggel nem hiszem, hogy fenn leszek, F1 után tuti.[ Szerkesztve ]
-
Beeerka
aktív tag
válasz tutuhawer #806 üzenetére
Én most az R35-re gyűjtök, szerintem csodaszép. EU szerveren vagyok fenn, majd megpróbálom ezt a /join 3 parancsot ha fenn leszel.
t1 All In TE versenyen "hiányoltam" a rhinokat. Alagút előtt a végén hemzsegtek még tegnap, ma meg teljes nyugalom volt.
Még az előzőekre, van lagg, de szerintem nem vészes, egyszer volt ma, hogy jojózott egy rendőr előttem (azután persze pontosan előttem lelte meg végső helyét) meg csapattárs ment előttem és simán átment érintetlenül a rendőrkordonon (én persze, hogy nem). -
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #803 üzenetére
A bónusz:
1. bmw 135 i Szép is, jó is. Jól tapad, de elmarad a lotustól, persze, attól még kiválóan irányítható, de a motorerő szerintem kevés. Ha játékpénzes lenne sem biztos, hogy megvenném(pedig de, csak mert tetszik). main street: 2:212.M3 E92 kb mint az elődje, úgy reagál a nitróra. Még a leggyengébb, legrövidebb nitróval is jól eléri a sebességet. A súlya soknak érződik, hát nehezebb, mint az e46, én úgy látom. Nem is sikerült vele olyan jól menni, gyakorlat nem árt, de azért jó gép. main street: 2:16
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #802 üzenetére
Kifejtem bővebben, mert sok a "newman", nekik jól jöhet, na nem mintha megbízható, tévedhetetlen forrás lennék. Csak a ma tesztelt gépekről a tapasztalat:
A main street pályán mentem mindegyikkel, odafigyelve, nitro nélkül, bérelt változattal.
1. nissan gtr r35 még mindig 5 tonna érzetét kelti. időben el kell indítani a kanyarodást, és akkor befordul, amikor lassan fordulunk indokolatlanul, akkor kitörhet minimálisan a hátulja, de a 4WD visszaviszi az útra. a hajógyárban gyorsultam vele, asszem 195 lett a vége. a 6. fokozatot 230 körül váltja el, ami jó végsebességre utal, naná, csak kár, hogy alig lehet vele elérni, ha elbasszuk a kanyart, amire jó esély van. main street: 2:212.audi s5. nagyon bika, de persze a hátsó kerékre megy az erő, úgyhogy ha túlságosan nyomjuk az iránygombokat, akkor képes kitörni a hátulja, amit korrigálunk, de az már nem optimális. gyorsultam vele, asszem 191-2 lett. Nehéz érzetet kelt, azaz kicsit lassan reagál a kormánymozdulatokra. main street:2:20
3. lexus Igen komoly hangja van, a mélynyomó imádja az ilyet Nagy élvezet volt menni vele pár kanyart, tapadt is, de nem nagy sebességgel, mert én úgy éreztem, hogy nem húz túl jól 400 000 asztro dollárért. Akkor is szép és jó a hangja is...
4.toyota supra Pont olyannak hat, mint amikor az 5.15 patch előtt használtam, azaz 4WD, elég jól húz, de azért nem ájultam el, manőverezni még csak-csak lehet vele, depersze van ennél jobb is. Közepesen nehéznek hat, burogatni talán jó, nem mentem zsaruk ellen. A hangja nekem tetszik, a külső a spoiler nélkül nem, ha meg nem veszek body kitet rá.... main street:2:23
5.impreza Szerintemfrankón fordul, ha akarom betörik, ha akarom nem, akár kanyarban is tudok vele módosítani, ami egy piros pont, de nagy a lyuk a fokozatok közt, marha lassan indul, nekem ez a meglátásom, úgyhogy nem veszem meg negyedszerre is... main street: 2:22
6. Lotus. Kipróbáltam, hogy ne érje már szó a ház elejét. A handling olyan caterham-stílusú azonnal reagálós, szuperkönnyű, sokszor túl gyors, szemmel is nehéz volt követni. Nekem ez nem fekszik annyira. Nagyon hirtelen reagál, na. Main street 2:19 Ennél a profik tudnak biztosan jobbat is.
7. 350 Z Nem olyan igen nagyon rossz, csak lassan reagál a kormánymozdulatokra, és aki nem kezd el időben fordulni, mertt nem ismeri a pályát vagy az autót, vagy meglökik stb, az azt mondja nem tapad, meg szar. Pedig a tapadása jó, a gyorsulása is rendben, a 6.-at 220-nál váltja el kb. main street 2:21
8. Audi TT Nekem nagyon tetszett, gyorsan vált, jól is gyorsít, meg is tapad, 4WD, a végsebessége is jó neki, a 6.-at 231 körül váltja el, 265 Km/h után is gyorsult volna még. A hajógyárban a gyorsulás 199 volt nekem. Main street 2:13
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #754 üzenetére
cool
CN odabasz
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #754 üzenetére
megpróbálom a nagyobb képhez a thumbnail linket betenni:[link]
így is jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #749 üzenetére
jöhet
(#748) kpal
én is várom már a Lacettim hangját.
megfogadtam, hogy ha mégegyszer visszamegyek Gridre, azt kormánnyal teszem. hát. az nehézkes lesz. mivel a DFGT-t nem sikerül megvenni. a manta meg sok szöszmötölést igényel. marad a kurzor. de lehet kiélezem magam kormányra
Te leszel az első, akinek szólok, hogy ha Grid Aktiv vagyok/leszek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #744 üzenetére
mi van a trémobil-on?
-
veterán
válasz tutuhawer #739 üzenetére
Volt már hasonló akció régebben is, nem?
T-Mobileos Mazdát adtak, meg mittudom én, biztos volt több is, csak nem nagyon követtem egy ideje ezt az egészet.
Mindenesetre köszi a tippet, még nem költöttem el, remélem nincs határidőhöz kötve.
Ha ilyesmi van, nyugodtan postold csak ki, használhatsz NAGY ÉS VASTAG betűket is.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
kpal
nagyúr
válasz tutuhawer #733 üzenetére
Az tényleg jó meló és még ráadásul tudsz is neten is lenni . Én biztonsági őr vagyok és ha 24h-be tolom akkor ott nincs még net sem remélem eszer olyan helyre kerülök ahol tudok netezni mert repül az idő. Mobilról elég szenvedés.
- = Zk = -: Az sem rossz meló
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #733 üzenetére
jelenleg a hpnál melózom, mint test operátor. hp mini laposokat "szervizelünk". azelőtt a fővárosi vizműveknél melóztam. szal. én iparból iparba vándorlok
ha lenne, én is dijaznám az éjszakai műsuakot. egyelőre csak 2 van....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #716 üzenetére
Kérdeztem, s (#689) sunny84 hsz-ében benne van , hogy rx7 után még a 350z ugyahogy belefér ha nem akarok egyből nagy kocsit venni , s ezért bátorkodtam megvenni de csalodás volt , hát igen ez van ha az embernek nincs pénze , hogy boost-ot vegyen s béreléssel kiprobálgassa mondjuk a verdákat , hogy meik szinpatikus neki .
Az a baj s nem akarok senkit megbántani de nekem sajnos a skyline nem tetszik , mondjuk az rx7 sem, kevés auto van ami tetszik , de nem tudom kiprobálni , pl a kis bmw akármennyire jo , biztos nem fog megfordulni a portán . na majd látom most ujra gyüjtögethetem a kis pénzem .Még annyi a francér nem lehet az autoról a tuning cuccokat levenni s felrakni másra , ez bosszantó de ez csak az én véleményem.
További kellemes nap mindekinek.
vga
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest