Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Tudod a csajok is szeretnek hivatkozni rá. A méret a lényeg.
Ahogy írtam ez nem linux, Ennek mindegy a gyártó. Sőt különböző méretűt is összerakhatsz, de az nem igazán gazdaságos, és nem is nagyon értelmes. A lehetőség előtted, próbálj, és csak utána vegyél HDD-t.
Csak biztatásként nálam a kis miniITX-nél 4db volt a RAIDz-ben, és 4 különböző gyártótól. Igen, nem tudtam megvenni egyszerre, és ahogy jött a lé úgy vettem a következőt. A bővítés kicsit macerás, de nem lehetetlen. Persze nem lehet csak úgy hozzácsapni, mint a linuxban.
Stripe-nál
2 HDD 2x sebesség.
3 HDD 3x sebesség.
.
.
.
A srácomnál valami hasonló van, mint a tied, majd rákérdezek. -
Brogyi
őstag
Az SSD szerintem ma még gyorsan elhasználódik. Csak próbára tenném bele, hogy biztos legyél a hibába.
A két HDD az jó választás stripe módban. Talán még a 2,5" is pont elég stripe-ban. Nem a transmission-nal lesz a hiba, hiszen nálam is az van.
A stripe pont torrentre jó, adattárolásra nem. Tegyél egy próbát SSD-vel, de tartósan nem lesz jó. -
kkd
tag
én ezt csinálnám:
LiveUSB-ről bootolj, majd telepítsd 2. pendrive-ra embeddedet.
leállítás
Live-ot vedd ki
marad az embedded
start
ip címet állítsd be
Hálózat / Hálózatkezelés / Haladó beállítás-t módosítgasd ha lefagyha ezután is lefagy, olvasd el a freebsd leírásátm driver kompatibilis-e a tiéddel
ha minden ok, de mégis lefagy, esetleg rakj be a routert a nas és a mostani router közé
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest