-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv.
A fentebb tárgyalt digis flottába hogy lehet belépni? Lehet erről valahol bővebben informálódni? -
Zolás
addikt
válasz
Tom_Garrett #73117 üzenetére
Engem néha hívnak Ghánából, meg afrikai államokból. Nem vettél fel ilyen hívást? Már akkor is fizetsz, ha csak felveszed!
-
Zolás
addikt
Mai nap meglepett a voda, levonták újra a novemberi számlát. Valami véletlen hiba lehet az üfsz szerint, de jelezzem a bankomnak! és majd ők visszarakják a pénzt!
Természetesen be volt fizetve a számla, szóval most túlfizetésem van, és jegyzőkönyvet kértem. És hogy a voda intézze! Nem a bank hibázott, nem nekik kell helyrehozni. -
Zolás
addikt
Egy ideje késik a számla a vodától. A januári megjött időben, most megint késik. Lehet tudni ez meddig tart? Múlt évben is késett egy csomót, aztán nagyjából helyreállt, most megint csúsznak.
-
Zolás
addikt
Sziasztok.
Sokadik alkalommal fordul elő, hogy hívok egy számot, és nem foglaltat jelez, hanem lelököm az aktív beszélgetést, és én kerülök vonalba. Tehát akit hívok dumál valakivel, az a beszélgetés szétkapcsol, és én leszek benne a kapcsolatban. Ezt mi okozza?
Ma anyukámat hívtam, aki az unokával gügyörészett, és azt hallgatom. Majd meglepődve közölte, hogy nem is hallotta hogy hívom, és nem nyomott semmit sem a telefonján. Ötlet? -
Zolás
addikt
Sziasztok. Ha új voda Red csomagom van, és megosztom a laptopommal a netet, akkor azon is ingyen lesz a hbo go, meg a netflix, stb.?
-
Zolás
addikt
válasz
California1 #50327 üzenetére
Jól benéztem bakker...
-
Zolás
addikt
válasz
Tav-Csoves #49455 üzenetére
Igen, három hónap után jeleznek, a negyedikben meg tiltanak. Erre nem alkalmas amire te szeretnéd.
-
Zolás
addikt
válasz
rayoliviero #48764 üzenetére
Tetézed a bajt, mondom én 😁
-
Zolás
addikt
válasz
rayoliviero #48762 üzenetére
Akárhogy nézem, ez a legbölcsebb döntés. Túl sok a ha, meg a talán.
-
Zolás
addikt
válasz
rayoliviero #48760 üzenetére
Azért mondom, úgy beszéld meg az átvételt, hogy bementek egy voda boltba. Az a legtisztább.
-
Zolás
addikt
válasz
rayoliviero #48758 üzenetére
Ha kifizeted a kedvezményt, akkor független lehet.
Be kell vinni vásárláskor a vodához megkérdezni hogy mi a helyzet. Akkor nem eshetsz pofára. -
Zolás
addikt
Hogy mindenki értse, mennyibe kerül ha hajóról telefonál.
Üdvözlünk az MCP speciàlis àrazàsù, hajòfedélzeti hàlòzatàn!
Fontos tudni, hogyaz EU-ra vonatkozò roaming opciòid nem érvényesek ezen a hàlòzaton! Külföldröl magyarorszàgi telefonszàmok elérése 06 helyett a +36 elöhìvò tàrcsàzàsàval lehetséges. A hìvàsindìtàs dìja 1599Ft/perc, hìvàsfogadàs 1099Ft/perc, szàmlàzàsa perc alapù. SMS küldés: 299 Ft. Tovàbbi részletek a speciàlis hàlòzatokròl: www.vodafone.hu/roaming
Az adatroaming-hasznàlat dìja 5110,24 Ft/1MB, Az adatforgalom elszàmolàsa 100 kB-os egységekben történik. Az MMS-küldés dìja roaming soràn 249 Ft.
Üdvözlettel: Vodafone -
Zolás
addikt
válasz
@matthew@ #41748 üzenetére
IPhonet elvileg cserélni szokták rögtön is, legalábbis nekem így mondta a kislány a boltban. Én egy LG leont gariztattam, nagyot esett, teljes totálkár, egy hét alatt cserélték. Utána a papírmunka majd egy órás volt.
Van valami alap bevizsgálási vagy milyen díj, azt lehet neked is ki kell fizetni, de nagyjából ennyi.
Én csak készüléket kaptam, nem dobozosat, csak natúr a telefon. -
Zolás
addikt
válasz
Franky2Ster #38845 üzenetére
Ha mindketten kint vagytok is ingyenes. Nem roamingot hívsz, hanem otthoni számot. Hogy az a szám kint van, semmi jelentősége.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladó egy Gigabyte GA-B75N Mini ITX alaplap
- Keresek egy régi retro bivaly kártyát. X1950XTX
- Makulátlan (3600 EXPO!) Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív + Mantona táska
- Dell Latitude 5510 - i5-10310U 16GB DDR4 256GB M2 SSD WIN 11
- Makulátlan állapotú Nikon D3200 + Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G DX VR II objektív + Cullmann táska
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest