- Windows 11
- Synology NAS
- Google Chrome
- Microsoft Edge
- Crypto Trade
- Hálózati / IP kamera
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
mukibuci #39183 üzenetére
Feltöltősre váltani viszont csak ügyfélszolgálaton lehet.Dual sim készülékben maradna a feltöltős vodás sim, ha mégsem kapnék valami normális ajánlatot, mert netbank, iskola, paypal stb. ezt a számot ismeri.
Szóval ezt a telefonálósdit szerinted el tudom otthonról intézni?
Vagy, ha írok egy emailt amiben leírom mit szeretnék, akkor megkeres az illetékes kolléga?
Tulajdonképpen ezt otthonról is el lehetne intézni, csak egy tarifa módosításra lenne szükség, néhány éve volt is rá példa, és minden menne tovább mint eddig az eltelt 11 évben(#39184) membrandj:
Februárban én is eljátszottam már ezt, akkor ott az üzletben mondtam a hölgynek, akit felhívtak nekem is az ügyfélmegtartó osztályon, hogy a másik szolgáltatónál ahová vinném a számom, nincs hűség, és nem is kívánok soha többé ilyen szerződést kötni, tehát csak abban az esetben van értelme bármiféle ajánlattal is próbálkozni, ha arra hűségidőt nem kell aláírni.Ezután megkérdezte milyen szolgáltatóhoz mennék és kérte, hogy vázoljam nagyjából mit kapnék ott és mennyiért.Miután elmondtam, természetesen az ajánlat határozatlan idejű szerződésként került volna megkötésre, a fentebb írt tartalommal.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest