- Windows 11
- Synology NAS
- Google Chrome
- Microsoft Edge
- Crypto Trade
- Hálózati / IP kamera
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
4Grider #83511 üzenetére
Ebben igazad van.
De ha a hiba nem az én készülékemben van (meg a feleségemében), akkor az látszódnia kellene a Voda rendszerében, hogy a 15-ös generációjú iPhone-ok nem mennek VoWifin roaming környezetben.
Azért ez elég népszerű modell. Sok ember használ ilyet.
A problémát meg nem csak Angliában tapasztaltam, hanem Szlovákiában és az USÁban is.
Más országban nem jártam mostanában, de azt el tudom mondani, hogy Magyarországon kívül nekem még soha sehol nem ment a Voda VoWifi normál körülmények között.
Ennek fel kellene tűnnie a rendszerben. Főleg, ha valaki reklamál miatta.A fórumtagoktól (veled az élen) nem a megoldást várom. Tudom, hogy ti nem tudjátok megoldani a problémát.
Csak hátha én babrálok el valamit és azért nem megy.
A másik, amiben bízok, hogy az illetékesek olvassák a fórumot, és ránéznek a hibára.Még 1x... nagyon méltányolom, hogy segíteni próbálsz. Bárcsak a Vodánál és az Apple-nél is ilyen emberek ülnének mint te!
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest