Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    Valószínűleg csak én voltam olyan amatőr kezdő, hogy bepróbálkoztam a TP-Link Enteprise cuccaival, konkrétan egy TL-ER5120-al. Annyit szívtam már vele, hogy őrjítő...
    Felraktam a Win Serverre az FTP modult, szépen megy belső hálóról ahogy kell. Beállítom a port forwardot, kívülről semmi. Ellenőrzök minden lépést, semmi. Sebaj, szokásos dolgok, másik port, router reset. Kínomban már a jelenleg futó és működő port forward-ot deaktiváltam, majd újra aktiváltam. Azóta az se működik. Tehát semmilyen új port forward-ot nem lehet beállítani, ha a meglévő működőkön változtatok valamint, azok is behalnak. Kedden factory reset meg firmware upgrade.
    De október óta, mióta megvan kétszer produkált olyat, hogy gyakorlatilag semmilyen funkciója nem működött egyik napról a másikra, ledek szerint minden hibamentes, csak reset segített. Egyébként elég buta is a cucc, olyan nyakatekert módon lehet olyan egyszerű dolgokat megcsinálni benne, hogy hajaj... Ahhoz, hogy egy bizonyos célhoz használja mindig az adott WAN portot, egymásnak ellentmondó szabályokat kellett létrehozni, hogy menjen. A sebesség szerinti Load Balance pedig egész egyszerűen nem működik. A support olyan kínai angolossággal válaszolt, hogy gyakorlatilag nem értettem mit akart, de egyébként is hülyeséget mondtak, tehát őket is hiába csesztetem.
    A nem menedzselhető, buta switch-eikkel még nincs gond, de azon kívül semmi máshoz hozzá nem nyúlok, míg élek. Így is mire kisírtam a suliba ezt az 50k-s routert... Jódarabig ez lesz, én meg szopok.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák