Új hozzászólás Aktív témák

  • CsodaPOK

    senior tag

    válasz kraftxld #5654 üzenetére

    Otthoni "éles" környezetben próbálgatom, de nekem eddig nagyon lehangoló. Persze nem certified firepro meg quadro kártya van a gépben, csak egy sima 5570 vagy mi a szösz. Gondoltam, hogy egy VM-hez egy userrel jó lesz. Tud minden szolgáltatást, ami kell a RemoteFX-nek, de gyakorlatilag a VGA nélkül, szoftveres módban jobb az élmény...
    Nagyon messze van attól, hogy azt lehessen mondani, hogy semmit nem vesz észre a user abból, hogy nem a fizikai gépen, hanem egy VM-en dolgozik.
    Ha egy komolyabb flashekkel összetákolt weboldalt kell megnyiss, akkor nyugodtan főzhetsz egy kávét mire bejön és még akkor is összevissza akadozik. Sima divx videót úgy ahogy a media player lejátszott (bármi más lejátszóval nézhetetlen) kis méretben. Full screenben már darabos volt. 720p videó nézhetetlen. Weboldalon görgetés darabos. Ha egy ablakot leraksz a tálcára, majd vissza, akkor az animáció felénél megakad.

    Lehet, hogy erősebb VGA kellene vagy nem tudom, de kicsit abszurdnak tűnik, hogy 50000-ért vegyek (tesztelésre kommerz) VGA-t ahhoz, hogy a remotefx tudjon olyan élményt, amit egy 10000 ft-os CPU integrált VGA.

Új hozzászólás Aktív témák