Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz kraftxld #4531 üzenetére

    Ennyi erővel a szervert is használhatnám megosztásra akkor simán és sokkal egyszerűbb lenne az élet.

    Pont az lenne a lényege a dolognak, hogy a nagy szervereink kikerüljenek a játékból, ne legyen rajtuk ilyesfajta terhelés, hanem közvetlenül a NAS-t használja mindenki fájlok mozgatására. Tehát nem megkerülő megoldásra lenne szükségem, hanem egyszerűen freeNAS-t használó, kezelni tudó emberkétől kellene valami okos ötlet.

    Ma is egész nap ezt nézegettem és nem bírtam beállítani. A baj az, hogy minden teljesen egyértelmű és így nem sikerül Ha nem érteném, nem tudnám kezelni, vagy bármi gondom lenne vele, akkor azt mondanám, hogy én vagyok a béna. Sajnos az van, hogy minden egyebet flottul megoldottam, csak ezt az egyszerűnek látszó dolgot nem, sajna. :( Holnap meg már élesben mennie kell a megosztásnak.

    Nagy gáz nincs, mert az egyszeri user nem fog rájönni, hogy ha manuálisan hozzáadja hálózati meghajtónak azt a mappát, amit nem szabadna elérnie, akkor el fogja tudni érni, tallózni meg nem lehet, tehát nem látható a hálón, mert ezt beállítottam... Csak hát ez így akkor sem korrekt megoldás ugye... :( Ráadásul el sem tudom képzelni, hogy egy ilyen természetes, egyszerű dolog ne legyen megoldva valahogy a freeNAS-ban. Egészen biztosan meg van oldva, csak nem jöttem még rá, hogyan. Egy kis help jól jönne olyantól, aki simán kezeli, használja. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák