Új hozzászólás Aktív témák

  • Morales72

    csendes tag

    válasz harry #83758 üzenetére

    "Tehat azert szar az _osszes_ Opel, mert te kaptal ingyen egy elhasznalt G Astrat, amire egy fel ev utan kolteni kellett?"

    Nem azért szar az összes Opel, mert én kaptam ingyen egy nem elhasznált, hanem újkora óta rendesen karbantartott, és az ajándékozás előtt egy német szakszervízben átvizsgált és - a túlzott olajfogyasztástól eltekintve - hibátlannak talált 13 éves G Astrát. Hanem azért, mert a kifejezetten megkímélt és sokak által megcsodált autó olyan sebességgel produkálta a hibákat minden hónapban, hogy elment tőle az életkedvem is, és a barátom is azt mondta, most már ne költsek rá több pénzt, szabaduljak meg tőle...

    Továbbá azért, mert hozzám hasonlóan az összes ismerősömnek is meggyúlt a baja az Opelekkel (B és C Vectrával, Zafirával, G és H Astrával, C Corsával és Insigniával - hirtelen csak ennyi jut eszembe). Ma már egy kivételével mindenki más gyártóra váltott, mert csalódtak benne, és mert unták már, hogy az autó állandóan a szerelőnél van. A családjaikkal együtt. Attól, hogy egy autó elmúlt 10 éves, még nem szükségszerű, hogy elkezdjen darabjaira hullani.

    Elnézést, ha bántó volt, amit írtam. Aki szereti az Opelt, és csak jó tapasztalatai voltak vele, annak azt kívánom, hogy járjon vele boldogan, továbbá sok baleset- és szerelőmentes km-et kívánok!

    "I'm too old for this sh.t..."

Új hozzászólás Aktív témák