Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz csabi94 #71709 üzenetére

    Megértem, én is olyan autókat kerestem amihez van normálisabb világítás. M3 úgy fért bele, hogy a vetítőlencsés lámpába tudtam jobb fényforrást tenni, lásd előző oldal.
    A motor/súly/dinamika/fogyasztás megint más kérdés, kompaktban egy szívó 1.6 hatos váltóval - egy kis segítséggel - tud egész élhető dinamikát normális fogyasztással (1.2 tce még fél literrel kevesebbet tudna átlagban). Nyilván nagyobb testnek nagyobb moci kell, egy ClioIV Grandtour meg jól megy a 0.9 TCe-vel is, és jól is fogyaszt.

    Emelt fényű izzó van akinek elég; van aki szerint meg 20×0 is annyi mint 2×0. Aki vezetett már ledes, vagy kanyarkövető xenonos autót; vagy messzebb ne menjek, a fej és bringalámpáim és természetes fehér 900-1200 lument tudnak tartósan, ahhoz képest azért az emelt fényű izzók sem feltétlen kielégítők.

    etrade: A hlxg zavarja a rádiót, a másiknak (Nighteye) meg nem olyan jó a vetített képe; (refibe konkrétan pocsék M3-ban), ráadásul mindkettőnél relatív nagy lesz alul a sötét folt (5mm körüli a ledfelületek távolsága). Vannak jobb típusok, bár sajnos a méret elég sokat kizár. Bár épp ma este raktam be az új generációs Philipset, most ez idáig a kedvencem M3-ba :) [link]

    shifty!:225/60 R16 102 V a gumiméreted. Nem tudom hol laksz hogy hóban közlekedésről van szó (nem oszt nem szoroz sokat hogy 215 vagy 225, főleg hogy szárazon jobban harap utóbbi). Másik hogy amit írsz kisebb az átmérő, és a terhelési indexet is figyelni kell.
    Goodyear, meg állítólag (kisebb méretben so-so) a Vredestein 4 évszakosai megteszik. Vagy Crossclimate (nagyobb méretben elvileg jobb havon, már azon a 5 napon amikor itthon van az utakon).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák