Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyo77

    tag

    válasz gergo5991 #56294 üzenetére

    Nem szabad elsőre kihívni a rendőrséget/közterület fentartót.
    Ez az érem egyik oldala.

    Írom ezt úgy, hogy én is olyan cipőben járok mint a garázstulaj. Nekem annyiból szerencsém van, hogy ugyanígy panel alatt van a garázs, de egy ember nem tudja összehozni azt, hogy nem tudok kiállni, többen kell egymás mellé állni és akkor lesz sakk-matt.

    Ami miatt instant hívhatja a garázstulaj a szervet:

    - Kb Te vagy a 101.ember aki nem érti meg, ne állj oda, hisz látod a garázsajtót. 100 szor lement már szólni,cetlizett, stb...
    - Garázs ajtón ott van a figyelmeztetés
    - kiálláskor (ha kifér) centizni kell a garázs kapu és a kocsi segge/eleje közt ezt a 100. nál megunja az ember
    - Esetleg készenlétben vagyok mi a fenét csinálok, ha riasztás van?
    - Még rendes is a garázstulaj. Nekem egyszer azt javasolta egy rendőr, rengeteg ilyen van, kromofágozzak, addig úgysem értik meg.
    - Ezt érezni kellene, így leírni nehéz, de minden reggel amikor mész a garázs felé, és nézed, áll-e ott valaki, el tudsz-e indulni, na az komoly gyomorideg tud lenni egy pár hónap után.

    -Nálunk még annyi a plusz, hogy a tűzoltó is csak onnan tud(na) tüzet oltani ahol parkolnak az autók. Ha csak 2 perc arrébb rángatni egy autót az is 6 perccel növeli a tűzoltás kezdetét. Szerintem ez rengeteg idő.

    Hidd el tudnék még írni a témáról.
    Ettől függetlenül én mindig szólok először , aztán kérem a telefonos segítséget. Fényképezem a kocsikat, szóval pontosan tudom ki az értetlen, ki nem.

    Ma reggel kb 3 cm volt a kocsim és a parkoló kocsi között, de leszarom, ki tudtam állni.

Új hozzászólás Aktív témák