Új hozzászólás Aktív témák

  • Assasin_

    aktív tag

    Na sikerült köszönöm mindenkinek a segítséget. Már csak azt nem értem hogy a Navi nyelve az magyar de ez a menü ahol ezeket kell beállítani meg a rádiót az német és nem jöttem rá hogy kell átállítani. Mondjuk volt egy jó fél óra mire kisakkoztam a német nyelvtudásommal hogy mi mit jelent :R (angolos vagyok). Ezért jó lenne ezt a nyelvet is átállítani ha nem is lehet magyarra akkor legalább angolra. Mert ahogy néztem elég sok mindent lehet csinálni a telefonnal a nélkül hogy elővenném a zsebemből, gondolok itt arra ,hogy mutatta az utolsó 20 bejövő hívásomat meg a kimenőket is és az autóról is lehet tárcsázni számot eléggé örülök neki mert nem tudtam hogy ez ilyen :) Már csak a német nyelvvel állok hadilábon :C
    Az elmaradt képekkel is tartozom még tudom és bocsánat hétvégén ha szép idő lesz megcsinálom őket és teszek föl képeket.
    Eddig kb 3000km-et mentem vele amióta megvan az autó és minden rendben nagyon tetszik. Annyit vettem észre hogy ha dugóba ülök akkor néha elkezd sípolni a parkoló radar mintha közel lennék de szerintem nem vagyok annyira közel az előttem levőhöz és a hátam mögött lévő sincs annyira közel hogy indokolja a sípolást. Annyit figyeltem meg rajta hogy esős vizes időben gyakrabban csinálja. Erre tud valaki valamit mondani hogy mitől lehet és mit lehet vele csinálni ? Néha nagyon idegesítő tud lenni, viszont parkolásnál meg nem mindig sípol kb 10/8-nál sípol a maradékon pedig nem azt se tudom hogy miért csinálja.

    Köszi :R :R

Új hozzászólás Aktív témák