Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    (#34357) Ck.: sajnos nem széria, nekem is nagyon tetszene. Felszereltség függő vagy választható extra volt.

    (#34358) kk831228: Már közben rob meg is válaszolta, bár tudtommal ez elsősorben a 106lovasok "gyári" hibája, hogy alul méretezett a főtengely csapágy, így 180k km környékén a felhasználástól függetlenül csereértettek szoktak lenni. Anyaggal-munkadíjjal, olyan 20k körüli összegről beszélünk. A 110lovasnál úgy gondoltam, hogy javították ezt a problémát, hiszen tudtak róla a renaultnál is. Bár lehet a tietek egyedi eset lesz, páromék céges flottájában volt 4-5db 110lovas 200k km felett futott Qashqai, azoknál nem volt ilyen probléma.
    A kéttömegűt azt sajnos tekinthetjük kopó-fogyó alkatrésznek, egyébként a kéttömegűvel nem szokott idő előtt probléma lenni, az esetlegesen a vezetési stílus tudja befolyásolni, hogy hamarabb elhulljon.

    (#34359) Doki16: max. 180k km-t javasolnak renault fórumokon. Egyébként, bár ez a 106lovast érinti leginkább, javasolni szokták a 86lovasoknál is. Egyébként ha elkezdenek "megkopni", akkor egy hozzáértő szerelő alapjárati hang alapján is megmondja, hogy van-e baj.

    (#34363) tresh: a Nissan elvileg nehezebb valamivel a lagunától és abba meglepően elég volt a motor. Nem tűnt kevésnek sem alul, sem felül, teljesen jó volt, nem érződött, hogy erőlködne. Nyilván lehetett volna állatmódjára használni, az sokat rövidített volna az élettartamán.
    Ettől függetlenül nekem is 2.0dci kellene. (még megane-ból is)

    [ Szerkesztve ]

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák