Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    Olyan szinten ideges vagyok :W

    :W

    Ma mentem volna ugye 3-ra a szervizbe, végre valahára kaptam egy időpontot... Délelőtt az udvarban kijjebb álltam pár métert, takarítgattam a motorteret, és a belteret, porszívóztam, törölgettem, stb. Nem is volt baj, szép lett.

    Persze a java majd később jön, de azért egy kis érdekességre lettem figyelmes. Miközben a motorteret tisztogattam, a motorblokk hátulján észrevettem, hogy üresen áll egy csatlakozó, tehát nem megy bele semmi, pedig gondolom nem azért tervezték oda, hogy ott álljon. Na mondom ez aztán a meglepetés, ki tudja minek kellene oda mennie, és hogy miért nem megy oda semmi... Elkezdtem nézegetni a kábeleket, hogy nincs-e valahol egy kábel, ami nincs bedugva, és láss csodát, találtam egy kábelt, ami rohadtul nincs bedugva, csak lóg a levegőbe... Viszont! Nem illik bele abba, ami üresen van csatlakozó. Tehát összegezve találtam egy csatlakozót amibe mennie kellene valaminek, és találtam egy kábelt, aminek mennie kellene egy csatlakozóba. Majd ezeket is megkérdezem a szervizben, mert igen érdekes dolog ez.

    Most pedig jöjjön a java: 2 óra után gondoltam akkor ezt befejeztem, és indulok a szervizbe, egy bő félóra kell az útnak, és inkább ne késsek, meg még enni is akartam, pont jól kijött volna az idő. Bemegyek, elkészülök, kimegyek, kinyitom a kaput, beülök a kocsiba, ráadom a gyújtást, eltekerem a kulcsot, és láss csodát, nem indul! :W

    Tehát a gyújtás megvan, elalszik a sárga lámpa, de amikor a kulcsot tovább fordítanám, akkor nem történik semmi, a kulcs elfordul, de semmi. Aztán visszaengedem a kulcsot, és következő próbálkozásra már el sem tudom fordítani. Közben a gyújtás megvan végig, tehát akksi szvsz. kilőve.

    Mi a rosszseb lehet ez?

    A szervizt az előbb mondtam le, a szerelőm meg nemsoká jön, még egy másik kocsit próbál életre kelteni, utána majd elnéz hozzám...

    :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák