Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    válasz tresh #17594 üzenetére

    tresh: Hat igen, ugy lenne az igazi... vagy egy 285 szeles uthenger :D Amugy sok 17es felnin latom, hogy a hatso gumik kicsit szelesebbek. Ti feltennetek elsokerekes kocsira hatulra a szelesebb kereket?! :F

    (#17596) Reaper04: Hat szerintem en is maradok a gyarinal. Az olcso, nincs gond vele. Az alufelni maceras, draga, es azonkivul, hogy jol nez ki, nem sok elonye van.

    (#17597) mycso:
    - A 18 colos durvan nez ki, tetszik, de: draga, es tehermentesito kell hozza, a guminak se markajat nem latom, se gyartasi evet.... szoval arra a gumi meg 40-50eFt, ha cserelni kell.
    - A fekete nem tetszik.
    - A CC felni meg 205/50-es gumival van szerelve, az nem valtomeret, szoval 100eFt+gumi... es meg annyira nem is tetszik....
    - Az utolsonal meg megint ki tudja, milyen gumi van rajta... nem rossz, nem rossz, de nem ez az elkepzelesem.

    Meghat az is hozzatartozik, hogyha 17-18as kereket tennek fel, akkor kicsit ultetni is kene rajta. Szoval osszesen lenne 150-200eFt-ba, hogy kicsit szebb legyen a kocsi, viszont minden masban rosszabb lenne, es meg az erteken is rontana, mert "boyracer" lenne.

    (#17600) MMA87 Varnam a joidot, hogy lemossam szepen, polirozzam, waxoljam, aztan lefenykepezzem, es vegul photoshoppoljam :) Lesz kep, igerem! ;)

    Szerk.: Ez a felni nem draga, ha ilyen aron megy el, mar csak zoldre kellene festetni a peremet, es akkor egesz szep lenne. ;)

    (#17614) tresh: tudom, hogy hatsokerekesnel van igy, pont ezert mondom, hogy eleg hulyeseg elsokerekesre feltenni...

    (#17615) MMA87 azt akarom, hogy igy nezzen ki: Megane vagy Megane

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák