Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz mycso #11504 üzenetére

    azt hiszem minden gyári. nem nyúltak bele. csak HK csapágy. mindent elmondott a tulaj, van mindenröl számla. ö meg alaposan átnézette, mikor megvette, különben nem is vette volna meg. kuplung gyári. a hátrameneten érzödik már a kopás, tudtuk ezt a megvételkor, de nekem még szerintem nagyon sokáig jó lesz. pl parkoláskor nincs semmi, csak amikor nagyobb gázzal több csúsztatással és lendület nélkül pl egy meredekebb kocsibeállóra kell felállni, akkor csúszik, berezeg. de szerencsére nincs ilyesfajta megeröltetés, ha meg mégis, akkor betolatok lejtön lefelé, úgyhogy nem tolatva kell kijönni vagy fordítva.

    nem tudom, hogy a teleszkópok gyáriak-e, de szinte biztos :) igazából nem is mondtam a szerelönek, hogy kifejezetten nézzen rá, hogy volt-e megbontva, na majd vezérléscserekor, én meg nem látom ezt meg nem is figyeltem. de akitöl vettük nagyon rendes és öszinte, nem titkolt el semmit, azóta is tartjuk a kapcsolatot.
    nagyon szépen indul/jár/megy/fogyaszt.
    elsö tárcsák és pofák cserélve voltak, hátsók kezdenek érni asszem. amúgy meg az a vékony kb függölegesen álló rúd, asszem stabilizátor a kerekeknél mind2 oldalon nem rég cserélve.
    viszonylag friss akksi. kb ennyi.

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák