-
IT café
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudnek jo aron RGB -s memoria hutobordat es az lenne a kerdesem, hogy hivatalosan Asus Aura Sync ami tamogatott vele, de nalam MSI alaplap van.
Mukodhet az Msi szoftverevel vagy annyi, hogy fel kell tennem az Asus programjat es ugy mehet?Vannak dolgok...
-
Akkor az én bajomra nincs semmi ötlet?
Mert így 5gb ramom van és nem is mennek dual-ba mert 2x2+1 =/Vannak dolgok...
-
válasz nemethati #31317 üzenetére
Eddig nemvolt fél évig, tegnaptól van ez, a hűtőcsere után, csak a slot miatt nemjó,de a ramokhoz nem is nyúltam hűtőcserekor,szóval ezért nemvágom:S
Tegnap úgy lett jó,hogy ki-be tettem a ramokat legalább 4x, és jó volt
De most nem lett jóXD[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
-
Hello
Gondom van a rammal,szval mióta feltettem a hűtőt, azóta szaraxik a gép..., az van hogy van ugye 4 ram slot, a 3ikban most nem megy egyik ram sem,tegnap is ezt csinálta de egy idő után csak jó lett a gép, ma bekapcsoltam és megint szar...nincs kép ha van a slotba vmi. Tök random adta be tegnap is, semmi logika nem volt benne. Ötletet tudtok mondani mit csináljak?
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)
- Kingston HyperX Predator DDR4 3200MHz 2x8GB CL16 kit (HX432C16PB3K2/16)
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest