- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Telenor téren nem vagyok képben, ezért kérdeznék.
Szükségem lenne egy simre, lefedettség ellenőrzéshez. (Nem, nem tudtam kölcsönkérni egyet sem.)
Hogy tudnám kihozni legolcsóbban, azt, hogy esetleg egy minimális feltöltéssel legyen kb 100MB 4G netem?
Amennyiben találok otthon normális lefedettséget, akkor árvinném előfizetéses csomagba a kártyát. Lehetséges?
-
Bornie127
senior tag
válasz jozsi968 #46873 üzenetére
Annyira nem sürgős, de holnap is dolgozom, nem érek rá. Amikor ráérek, akkor meg nincs nyitva. (PL:éjfél előtt 10 percel )
Hazafele pedig kb 10 benzinkútra tudnék bemenni. Gondoltam, ennyi fórumtag közül csak vett valaki, de ha nem, nincs baj. Feltalálom magam, be tudok menni megkérdezni.És igen, ha kell éjfél előtt fogom aktiválni, nem érdekel mennyire örülnek nekem vagy sem. Ez nem szívességkérés.
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Üdv!
Megrendeltem a mytv alapcsomagot. Látom is, hogy mikor jár le. Hosszabítás hogy történik? Lejárta előtt mondjuk egy nappal újra meg tudom venni a csomagot, vagy ez autómatikus? Esetleg meg kell várnom, hogy lejárjon és újra kifizetnem? Amennyiben lényeg, nem vagyok Telenoros.
-
Bornie127
senior tag
Kellene net tesztelni. Feltöltősként melyik netcsomagot válasszam? Mi ez a Klikk 1Gb és mire kell figyelni?
-
Bornie127
senior tag
válasz Viktor0610 #47335 üzenetére
Mit jelent a "kártyás ciklussal szinkronban rendeld meg"?
Az egyenleg feltöltésének napján?A három hónapig használhatom a szolgáltatást alatt azt kell érteni, hogy az 1gigát három hónap alatt használhatom fel, vagy egy havi díjért, vagy 3 hónapig havonta 1 gigát kapok egy havi díjért?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Hello data csomagnál van törthavi számlázás vagy kötésnél és felmondásnál is egész hónapot kell fizetni amennyiben a felmondási idő átcsúszik hövetkező hónapra?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Most vettem meg a hd legkisebb csomagját. Mytelenorban az az alábbiakat mutatja. Miért ennyi az összeg, illetve, a havi számlazárásom minden hónap 9.-e és utána készül a számla?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Hello data csomagot tudom számhordozni Telenoros flottába? Van valamilyen akadálya? - Gondolom nincs, de megkérdezem-.
Amennyiben a flottakezelő beadja az igényt, akkor is 8 nap kb a felmondási idő?
Hello data-t időarányosan számlázzák majd nekem, vagy egész hónapot kell fizetni?
Még nem telt le a három 3 hónap, a befizetett első havi díjat milyen formában írják jóvá?
Előre is köszi.
-
Bornie127
senior tag
válasz Viktor0610 #57374 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Telenoros számomat bevittem telenoros flottába. Egy hd csomagom volt. A hd csomag megkötésekor egy havi díjat előre be kellett fizetni, 3 hónap után jóváírják.
Ez a 3 hónap még nem telt le a flottába lépéskor.
Kérdésem: hogy kapom meg ezt az összeget?
A törthavi számlát, vagy a korrekciós számlát hogy kapom meg? A legegyszerűbb, ha telenoros üzletbe megyek és ott el tudják intézni?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest