Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Magánember felé fennálló követelést sokkal jobb áron (értsd: jóval kisebb veszteséggel) lehet értékesíteni, mint cég irányába fennállót. Lehet, hogy a Telenyomor követeléskezelője meg sem vesz céges tartozásokat (nem lenne ezzel egyedül a piacon). A távközlési feketelista esetében sem vagyok abban biztos, hogy cégek felkerülhetnek.
Magánvéleményem, hogy aki nem tud egy kedvezményes árú terméket megvásárolni, az vagy ne vegye meg, vagy vegyen egy hasonló funkcionalitású de olcsóbbat... Jól is néznénk ki, ha az összes paraszt 1-2 éves Claas/John Deere cuccokkal, az összes ember meg 1-2 éves Mercikkel furikázna, mindezt hitelből. -
aprokaroka87
nagyúr
hidd el lassitás elött a Telenor ár/érték arányban verhetetlen volt.
Nem értem a Telenort,miért nem probálkozik meg korlátlan nettel.
Mert amig 100 mb ot adnak 999 ft ért,uttána is kapsz valamit,ami egyenlő a semmivel kb,addig ne sirjanak azon hogy fogy az űgyfél.
2012-ben vagyunk,az okostelefonok,a táblagépek fénykorát éljük,amik net nélkül kb butafonok.
Sokszor leirtam már,nem 84 mbit/sec kellene egyenlőre,hanem 6-7 mbit/sec,de az korlátlan adatmennyiséggel.
az a baj hogy A mobilszolgáltatók nem értik azt hogy ahozz hogy nagy hasznuk legyen,valamit adniuk is kellene értelmes áron 2012-ben. -
MODERÁTOR
Hihetetlen, hogy ez a szolgáltató végre képes volt a megjelenés után 1 évvel elkezdeni árulni egy lassan kifutónak számító készüléket, mindezt 2 év hűséggel annyiért, amennyiért mindenféle hűség nélkül az apple store-ból is meg lehet rendelni...
Tényleg lehet, hogy a Telenor ZRt fogta magát és rendelt pár tucat darabot az apple store-ból? Szerintem pl ez egy külnönbség a normális, nagy szolgáltatók és eközött a szolgáltató között, hogy amazok már mióta árulják, és normális konstrukcióban... Ez már szánalmas, szerintem nem lett volna szabad most már így belevágni...
tomp: simán lehet hogy kártyafüggetlenek, mert a blackberryket is kártyafüggetlenül árulták egy időben pl.
Egyébként nem kéne ott a vezetőségnek seggberugdosni pár embert? Százezer forintos készülékeket kártyafüggetlenül adnak, képtelenek bekassítani forgalmi korlátos csomagokat stb... Biztos hogy ott mindenki indokoltan veszi fel a fizetését?
-
Melack
veterán
Az Apple.hu oldalán lévő árak már csökkentek, csak szólok. Abból már nem nagyon fog lejjebb menni, de még úgy is olcsóbb, mint a lent felsorolt árakkal megvett telefon.
Ez gondolom abból is adódik, hogy nem kötöttek szerződést az Apple-lel, hanem valahonnan vesznek telefonokat.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
-
-
MODERÁTOR
Igen én arra gondolok hogy egyiket sem fogják árulni.
Ha valami csoda folytán meglenne, nehogy megvedd azon az áron ami abban png file-ban kering, lévén hogy ez az apple store-beli kártyafüggetlen változat ára, semmi sem indokolja hogy azért aláírj 2 évet.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
iPhone árusítása nem feltétlen szolgáltatói döntés. Sokszor az anyacég is beleszól. iPhone 5 először a T-mobilenál lesz, Voda majd csak október végén kap - mert a T az első. Szerinted így mikor kap a Telenor? Illetve anno is tudtál az eDigitalban venni Telenoros előfizetéssel iPhone 4S-t venni, csak várnod kellett 2 hetet, míg megrendelték
-
MODERÁTOR
-
Melack
veterán
Nézd a teethering nem plusz díjas, az szoftveres. Az, hogy a forgalmi keret túllépése után hogyan számláznak, az a tarifacsomagodtól függ (lassít vagy számláz)
(#15123) insomniac: azért számolj utána, hogy melyik éri meg jobban. Mármint mennyit fizetsz adott időszak után.
-
snooze
veterán
nekem havi elöfizu brutto 1765ft,ebböl 508ft az ado,1257ft lebeszélhetö minden irányba mp alapon..utána ha tulléped 12,5ft..flottán belül meg korlátlan ingyenes beszélgetés van benne..20 ingyen sms..klikk 100mb most 3honapig ingyen,utána 670ft..nekem ez teljesen megfelel..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Vangelis
félisten
Én példáúl azért mert eddig fizettem 1790ft ot és mp alapon fizettem.
Most fizetek majdnem 2400ft ot és már az első perc nem másodper alapú( leginkább 1 perc alatt beszéltem eddig/hívás) és a kapcsolási díj! 2,5+áfa talán.
ezért menekülök.!
Van még egy tmobilos előfizum 2800ft 100perc/100mb nekem ez elég egy hónapra.
(de mondjuk nekem ez ingyen van mert palettában vagyok)Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
jeszBee
csendes tag
sajnos én is a pirossal kell, h megpróbálkozzam, mert a telenornál egyoldalúan változtatgatják a szerződésed, és elég silány minőségűek a szolgáltatások, ügyintézés, stb.
Az a baj, h lassan ésszerűbb lesz külföldi szolgáltatónál venni vmit, és itthon roamingolva telefonálni... -
-
Qru
MODERÁTOR
Mobil online start: [link]
Ha 100MB-os csomagod van akkor az vagy a Online 100MB vagy a Klikk. Egyiknél sincs túlforgalmazási díj. Utóbbi előnye, hogy az első 3 hónap ingyenes és az is, hogy Klikk esetén maximum 32/32-re lassítják ha túlléped, Online 100MB esetén pedig akár fel is függeszthetik a szolgáltatást (ez él az 500-asra is).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest