Hirdetés
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
válasz #73820095 #58572 üzenetére
Persze, annyi még simán belefér! Nagyon kevés dologra használom a netet - csak mikor a városban vagyok, gyors email ellenőrzés, buszmenetrend, időjárás és ilyesmik. Ezért is gondoltam arra, hogy erre felesleges havi netkeret, mert szerintem még 100 mega sem fogy így le. Jelenleg 400 Ft per hó a Blue Mobilos net (300 mega), de ha amúgy is dualos telefonnal szemezgetek, akkor ez egy jó megoldás lehet.
Persze az is az lenne, ha csak egy Dominos kártyám lenne. De mégiscsak 6 Ft a Telenor javára a percdíj-különbség, és ha már így is meg lehet oldani, akkor miért is ne?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest