Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KamuMazsola

őstag

válasz GEIL #33759 üzenetére

Pont arra próbáltam rávilágítani, hogy feltöltősként olcsóbban jövök ki. Én hamar kinőttem a részletre villogni telefonokat, ma már csak olyan telót veszek amit ki tudok fizetni. Voipon telefonálok, így csak net kell semmi több. Kétkártyás mobil, az egyik slotban az elérhetőség miatt egy praktikum kártya, a másikban net, mint pl Sayuar is írta.

[ Szerkesztve ]

Üdv.: KamuMazsola

• GEIL

addikt

válasz GEIL #33759 üzenetére

4 éve vagyok telenoros.....a konkurenciákhoz képest nekem eddig bevált.....második okostelefonomat vettem ki tőlük elég jó konstrukcióban......a készülék függetlenül lett volna 75.000 Ft...tőluk megvolt 34.000 Ft-ért, amit 2 évre elosztva törlesztek.....röhögve az egész havi számlám 5.250 Ft....0 sms-t küldök, de van 250 megám ha kéne GPS-hez vagy Facebookhoz, viberhez...vagy bármi ilyen dologra.....ezen kívül van 80 percem hívásokra, ami szintén elég.......lehethogy nemvagyok eléggé elfoglalt és fontos ember hogy ennél több kelljen....de egy átlagembernek ez simán jó, főleg úgy hogy a havidíjból több mint 2.000 Ft a készülék ára.....jövő márciusban ujrakötök...hasonló 5 rugó körüli havidíjért és kihozok egy G3-as LG-t vagy valami hasonló tudású készüléket kb piaci független ár feléért vagy 2/3-adért...... :U :U :U

------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------

Új hozzászólás Aktív témák