Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz szabonagyur #100114 üzenetére
Megerősítem, nekem is ezzel a módszerrel sikerült számomra tetszetős hívőszámhoz jutni, rövid időn belül.
-
aktív tag
válasz aprokaroka87 #99963 üzenetére
@Mostvid nem fog örülni a második mondatodnak… az egyik ok, amiért a Yettel-hez kívánja hordozni a számát, éppen a „fantom” SMS-ek számlázása volt: [link]
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #99686 üzenetére
Még az is lehet. Közben pedig véletlenül jót tettek néhány alföldi családdal.
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz thomas77 #99430 üzenetére
Nekem inkább bug-nak tűnik. Tavaly vettem egy YETTEL eSIM-et, aktiválás után rögtön volt 4G és azóta is folyamatosan azon van.
Eddig nem néztem rá a beállításra (mivel ugye működik), most gyorsan ellenőriztem: „online”, amit nem én választottam, hanem így van az első aktiválás óta.
iPhone 13, de szerintem ettől független a problémád.
szerk. Az 5G nem érhető el YETTEL feltöltő kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Így igaz, szoftver verziótól függően látható/nem látható a kapcsoló.
Az iOS 15.7.6 verziójú 6s kijelzi a kapcsolót: [kép] , ezzel szemben a magasabb verzióval használt telefonok már nem jelzik ki. Egyes esetekben pedig lehetséges, hogy ez a szolgáltatótól is függ.
Szerk.:
A kapcsoló megléte nem szükséges a VoLTE használatához, ha minden feltétel adott, akkor elég, ha a szolgáltató aktiválja.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz aprokaroka87 #99060 üzenetére
Elképzelhető.
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #98957 üzenetére
Upsz, az még „szebb”.
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #98950 üzenetére
Nem nálatok (YETTEL) lesz a probléma. A “bugos” topikban jeleztem is: [link] , de sajnos nem lett rá megoldás. Telekom vezetékes és mobilnet van, egyik esetén sem enged be a Logout. Ráadásul nem is vagyok ezzel egyedül, ugye itt is felmerült és a bug-jelentő topikban is szerepel jelzés, mástól: [link] . Mondjuk, ő sem kapott választ.
-
aktív tag
válasz 4Grider #98766 üzenetére
Természetesen nem minden helyzetre igaz, amit írtam (nem is állítottam ilyet), ab ovo másik telefonról indult a szál , nem is vitatom, hogy az szintén lehet, hogy nem képes eSIM kezelésére.
A tartalék telefon jó példa, életszerű; ezzel szembesülvén, a tartalék eszközöm kiválasztásánál már az eSIM kezelése is szempont volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Asus Tuf 3080ti 12gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest