Új hozzászólás Aktív témák

  • Peltár

    aktív tag

    Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni!
    Hülye és naiv voltam, a napokban vásároltam 2 év hűségre készüléket, így szoktam, kinéztem több olcsó, nekem megfelelő készüléket a kifutó kategóriából, ahogy máskor is. Amit kinéztem ott egyszeri előleg + 2év hűség lett volna, de ezek a készülékek már nem voltak. Volt a listámon egy utolsó lehetőség, végül azt választottam. Na de itt előleg + 2 év hűség mellé mint nekem utólag tudatosult, még 17x 4800 részletet is fizetnem kell, ami nekem elég húzós, számomra a készülék sem ér ennyit ezért nem is szoktam drágát venni. Kifizettem a kezdő részt, javasoltak rögtön tokot, fóliát, biztosítást, tokot kértem, ezt külön kellett fizetnem, kérdeztem a SIM kártyát kell e új, mert akkor az is kérnék, azt mondták az nem kell nekem, ha kék van. Kérdeztem hogy mindent aláírtam, kifizettem, garanciát megkaptam akkor innentől rendben vagyunk, azt a választ kaptam hogy igen de még majd jön a számla mellé 4800ft pluszba. Gondoltam egyszer még belefér hogy van még valami költség. Na mint kiderült ez nem egyszeri eset. Itthon láttam a digitális szerződést amiben benne van fehéren feketén a 17 x 4800. Megnéztem az árlistát ismét és jogosan ott van. Az eredetileg kiválasztott készülékeknél nincs, régen vásároltaknál sem volt, soha nem vettem drága telefont, vagy részletre életemben semmit sem. Oké hogy én vagyok 99% a hunyó, de ha rögtön mondják, hogy előleg + 2év és még 17x 4800 akkor nem kérem és másik készüléket választok. Ilyenkor van valami egészséges kompromisszum, vagy elnéztem, naiv voltam elb..tam így jártam ez a tanulópénz?
    A készülék még nem volt kivéve a dobozából, csak bele lestem benne van e aminek kell.
    Semmi extra egy Samu 2022, készülék, 4/128 5G sima alsó közép kategória, ezért nem is gondoltam volna hogy ennyi az annyi. :O Amit eredetileg szerettem volna, az 38.000,- kb 10% lassabb mint ez. Nálam a telefon nem fétis eszköz, nem vagyok márka és típus függő nem kell a legújabb modell stb.
    ---------
    Aki annyit tud írni hogy ezt el..tad, azt felesleges :( erre már rájöttem, de gondoltam megnyugtatom a lelkem, ha rákérdezek hátha van jó vagy kevésbé rossz megoldás, ezzel nem veszíthetek, ha nem így jártam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák