Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz MolTol #87860 üzenetére

    Értem, szoval ha a VPN olyan rossz akkor miért látni, hogy az összes platformon a youtuberek meg influencerek ezeket reklámozzák és konkrétan kimondják, hoyg igy lehet megkerülni ezeket a korlátozásokat , akkor ezért náluk miért nincs buntetés vagy tiltás?
    És egy opera bongészöbe is miért kerül bele alapértelmezettként, ha illegális használatra ad lehetöséget?
    A másik amit nem értek, hogy oké a VPN korlátozza a sávszélt, de akkor mikor a YT-on nézek magyarországi adást akkor ott miért nem csokkenti és miért tudok 4K-ban nézni ?
    illetve , hogy tud a YEttel vagy bármelyik szolgáltato szelektálni a felhasználoi között, hogy kinek ad teljes sávszélt és kinek nem, mert ha én othonrol nézném ugyan ezen a szetuppal akkor is ugyan igy lekorlátozna? és aki nem VPN alol nézi az miért nem veszi észre azt ha sokan csatlakoznak ugyan akkor egy műsorhoz ?
    Az meg egy másik dolog, hogy egy online streaming szolgáltatásnak meg pont az lenne a lényege, hoyg az elöfizető mindenhonan elérje az elöfizetését, vagy ha elöfizetek egy nagypobb csomagra amiben történetesen még HD tartalom is van akkor is lekorlátoz .

    ÉS nem mellesleg szeretem az ilyen álszent dolgokat amikor valaki csak kia akrja használni azokat a dolgokat amire elöfizet még akkor is ha ez történetesen ingyenes is, de akkor is egy szerzödés a telenor most Yettellel , hoyg biztositja ezeket az inygenes csatornákat a számomra, amiröl nem volt szo, hogy nem lehet külföldön sem használni, az HBO go és A my telernor mobilos alkalmazással is pont ilyen ha elöfizetsz akkor tudod nézni bárhol a mobilodon , de korlátoznak ha számitogéppel akarod használni külföldi IP-ről.
    akkor hogy is van ez ?

Új hozzászólás Aktív témák