- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
Itt látom a szemben levő háztetőn a 9-es szám tetején a cellájukat. Otthon is problémás, sok más helyen problémás, gyakorlatilag minden olyan helyen, ahol megfordulok.
Négy-öt éve képtelenek megcsinálni az otthoni ellátottságot biztosító egyik bázisállomást. Azon -79 dBm alatti jelszintnél engem már darabosan, szakadozottan hallanak. Nem átmeneti hiba, 4-5 éve ilyen. Azóta volt 8 db telefonban ez a kártya, tehát nem készülék hiba.
Viszont a riasztóban a 2G-s GPRS modemben az ő szolgáltatásuk a legstabilabb. Évente két alkalommal szakad meg 5-10 percre a kapcsolat. -
cocka
veterán
Hi!
Nálatok működnek a honlap aloldal-hivatkozásai? Úgy értem, hogy ha kívülről kapsz egy linket 3. féltől és nem magán az oldalon belül kattingatsz, akkor nekem elsőre mindig a főoldalt tölti be, akármi is van a yettel.hu után és ha az bejött, csak utána tölti be a konkrét aloldalt, ha bemásolom a címet újra a címsorba és entert nyomok, mivel átnavigál rögvest a főoldalra, egyúttal törli is az aloldal nevét a címsorból.
Böngésző meg legújabb Firefox.
-
rhunseeker
tag
Sziasztok!
Online rendeltem meg egy Prime előfizetést postára, amit most vettem át.
Az lenne a kérdésem, hogy mit kell tegyek, hogy aktiválódjon a kártya?
Jelenleg még nem lát hálózatot.
Vagy ez automatikusan működik?Köszönöm a segítséget!
-
MODERÁTOR
-
rhunseeker
tag
válasz Viktor0610 #87156 üzenetére
Köszi
-
félisten
B1-en lehet 4G?
-
TeeJay
félisten
válasz ggabor02 #87162 üzenetére
Merre felé? Én 18-ban vagyok Havanna lakótelepen itt hasít a 4G, ami problémás az a Gilice térről lefelé a Lidl felé, ott 0,1mbit feltöltést mértem lefelé meg 50-et...
Kerületben járok sokat Telenor mindenhol jó ezt leszámítvaSzabonagyur:
Lehet és egyre több helyen van is már 4G rajta ahol a 3G-t lenyomták[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
félisten
-
bopeti98
őstag
Letölthető a Play Áruházból a Yettel TV app. Nem a MyTV frissült, hanem feltettek egy teljesen új appot. Eddig jónak tűnik, bár nem sok minden változott a kinézeten kívül. Ha jól látom letölthető az új Android TV-s app is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
nekem még mindig Telenor-t ír a teló ,SAOMI .............
mikor lesz Yeti ?
-
szaboi6512
őstag
válasz Viktor0610 #87171 üzenetére
Itt találtam meg.
Telepíteni úgy lehet, ha el van távolítva a MyTV Telenor app.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
válasz Viktor0610 #87171 üzenetére
Párhuzamosan fent van a MyTV meg a Yettel TV is. A Play Áruház nem listázza külön, de megnyitod a fejlesztő további appjait és akkor ott lesz.
-
bopeti98
őstag
Ha a sima MyTV Max csomagról átváltok TV Max Pro-ra (az HBO miatt), akkor a számlázás hogyan fog alakulni? Törthavi lesz a Max meg a Max Pro csomag is?
-
MODERÁTOR
-
gps76
őstag
válasz bopeti98 #87177 üzenetére
Jól belegabalyodunk ebbe a freki témába, de így legalább tiszta lesz mindenkinek.
Nálam az a helyzet, hogy kelet magyaroszágon megyeszékhelytől 8 km-re van a kertem, egy nagyobb településben van Yeti torony( kb.5 km-re), meg Mikepércsen Telekom(kb. 4 km-re), szinte használhatatlan volt, 1 pálcika körül mutatott 4G-t utána átugrált 3-4 pálcikával Edgere, de még Edgen se nagyon lehetett telefonálni, netet meg felejtsem el bármelyiken . Február közepéig B20 volt csak, még novemberben rendeltem egy B20-as erősítőt, azt egy körantennával szerelték és volt is jel max.-on 4G-n, meg tényleg használható volt a net sebesség is, de egyik pillanatról átugrott max. Edgere és vége a dalnak. Gondolom a körsugárzó az erősebb Edge jelet sugárzó toronyra mászott át. Na rendeltem egy irányított Yagi antennát és a Yeti toronyra néz(kb. 5 km), a telekom kb. 4-re van. Mire megjött B28-at ír a telefon és kb. 3 pálcikával úgy ahogy használható a net. Kérdésem lenne, hogyan tudnám kimaxolni a dolgot, vegyek egy B28 erősítőt? Mert a kertből kimozdulva kb. 500 m-re már B3-at ír a telefon. -
bopeti98
őstag
válasz Viktor0610 #87178 üzenetére
Tehát akkor ha csomagot váltok akkor a következő számlában egy teljes hónap Max és egy teljes hónap Max Pro is ki lenne számlázva?
-
szaboi6512
őstag
válasz bopeti98 #87180 üzenetére
Nekem anno (Telenor korában), Napra volt kiszámolva a havidíj.
pl:15.-éig a régi csomag, 16.-tól az új csomag került számlázásra.(Tört hónapok, napi elszámolás alapján.)
Ha direktben rendeled az HBO Max-ot az HBO.-tól, akkor is jól jársz, és nincs kérdés.
Én is így tettem, Max csomagom van, és direktben HBO Maxom.(1590 ft).ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #87182 üzenetére
Ha tényleg napi számlázás van, akkor bocs. Ezt lehet, rosszul tudom. 😇
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
válasz juve600 #87173 üzenetére
Neked hol írja még a Telenort? Az elérhető mobilhálózatoknál?
Redmi 6, Redmi Note 10 5G telenoros SIM kártyákkal mindegyik Yettel-t ír. Redmi 9 Telekom és Vodafone SIM-el Telenort ír az elérhető hálózatok között. DE egyébként azt, hogy a Telefon mit írjon ki hálózati névnek a kezdő képernyőn, azt át lehet írni. Egyébként 1 hete még ezek is Telenort írtak az elérhető hálózatoknak. Azóta nem néztem, de most Yettel-t írnak. Gondolom ezeken a kártyákon már lefutott a frissítés.Minden csütörtökön kikapcs 21:58-kor, majd bekapcs 22:00-kor. A Redmi 9 nincs automatikus újraindításhoz beállítva, mert a mentett google célpontokat törölni szokta újraindulás után. Ha kézzel indítom újra, akkor nem törli, Ha rendszerfrissítés után indul újra, akkor sem törli. Érthetetlen.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
DarkByte
addikt
Az OtthonNet (talán most Otthoni Internet az új neve) csak konkurensek által vezetékes internettel lefedett területekre van célozva? (csak pár szúrópróba-szerű cím beírásával tűnt így, valójában nem tudom..)
Egy ideje várom hogy talán válthatná a Hipernet Home-ot szüleimnél (külterület) Mondjuk érdekes módon a hozzájuk közel lévő Kiskunfélegyházán se elérhető látszólag, amit szintén furcsállok. -
MODERÁTOR
-
OddMan
őstag
A yettel-nél a feltöltőkártyás tarifacsomaggal rendelkezők is igényelhetnek eSIM-et vagy ez csak az előfizetéses csomaggal rendelkezőknek lehetséges, mint a Telekomnál?
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #87187 üzenetére
Yettel SIM-re?
Ha igen akkor nincs más ötletem. -
MODERÁTOR
-
félisten
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #87195 üzenetére
Egyik sem!
Tornyon nem kapcsolnak át semmit! Az csak továbbítja az operátor nevet amit kap.
Egyes telefonok a hálózattól kapott nevet részesíti előnyben így azonnal vált ha mást kap.
Illetve ha magán a kártyán frissül a szolgáltató név és a telefon szoftvere a SIM kártyán lévő nevet részesíti előnyben akkor vált át ha ott átíródik.
Amúgy lehet kérni a technikai osztálytól SIM kártya frissítést. Én anno a pannon-telenor váltásnál kértem. Pár mp alatt lefut és még repülőgép üzemmód sem kell. Szépen egyszer csak átvált a név. -
Landsmann
addikt
válasz szabonagyur #87196 üzenetére
Azért hoztam példának a HVG-t, mert éppen pár perccel a kérdés olvasása előtt olvastam a cikket. De nyilvánvaló, a szolgáltató oldalán lévő információk a hivatalosak.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
törölt tag
válasz szabonagyur #87196 üzenetére
Kártyásként van esim-em és tökéletesen működik. Simán cserélték a boltban. Írtam is ide róla pár napja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest