Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz BPéter1984 #71831 üzenetére

    Nincs semmilyen probléma, én párhuzamosan használom a két szolgáltatást, nem veszek észre különbséget. A speedtest igen, bár pont ahol én lakom, ott egyforma kb. a kettő sebessége, de telefonon a használat során nincs különbség az internetben sem.

    Én nem kértem korlátlan netet, csak 5 gigát, ahhoz kaptam korlátlan hálózaton belüli hívást + 100 percet hálón kívül + 9 vagy 10 forint a további telefon percdíja, ezért fizetek 3000 forintot.

    A két szolgáltató korlátlan csomagja között a különbség a külföld, mármint a pirosnál a korlátlanság EU + Svájc + Török számokat hívva is értendő, meg ha jól emlékszem roamingban is korlátlan a net, plusz nincs a napi 35 gigás limit belföldön mint a Telenornál.

    Ha tényleg nagyon sok mobilnetet használsz, de mellé nem kell a korlátlan hívás, akkor szerintem a telenor 100 gigabájtos csomagjai érik meg nagyon ár-érték arányban (pl. 100 giga + 120 perc 7990). A Red Live-oknál viszont már 9990-ért is elég sok netes dolog korlátlan (videó, messenger stb.)

    Mellétehetsz egy neked tetsző hangcsomagot, és megkérdezheted lemondáskor a vodától is, hogy mit lépnek erre - azzal fogják kezdeni, hogy megnézik, mennyi adatot használsz valójában, te elmondhatod, hogy ez elég-e neked, vagy csak azért használtál ennyit, mert drága volt stb. Ha nem tetszik az ajánlat, elindítod a számhordozást.

Új hozzászólás Aktív témák