-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
-
máyköl
veterán
-
szaboi6512
őstag
válasz szaboi6512 #72054 üzenetére
Azt írták hogy üzleti okokból a Sport 1 max felbontása 720p a továbbiakban.
Cserébe elérhető a Spíler 2 1080 p felbontásban.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
nyisziati
veterán
válasz szaboi6512 #72059 üzenetére
Nyilván, hogy a Spíler 2-t nézd, ne a Sport 1-et.
Már csak tudni kéne, melyiknek ki a tulajdonosa... -
máyköl
veterán
válasz burgatshow #72062 üzenetére
Igy lesz!
-
-
válasz máyköl #72066 üzenetére
Nálunk a családban több iPhone is van és sokszor előjön ez a random SMS. Pár napig műveli az adott készülék, aztán magától abbamarad (iOS vagy a szoftverek frissítése tűnt megoldásnak). A franc érti. Ez is valami VoLTE mintájára jól sikerült szolgáltatói fejlesztés lehet
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
viera
őstag
Ma megint mehetek a Telenor-hoz.
Elmondásuk szerint tegnap vissza utalták a telefon árát amit vissza vittem de még mindig nem jött semmi.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
MODERÁTOR
-
viera
őstag
válasz Viktor0610 #72070 üzenetére
Már hívtam őket telefonon meg írtam email-t is.Folyamatosan hitegetnek.Az üzletben meg tudnak azokkal beszélni akik ezt intézik.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
simpley
őstag
válasz snooze #72074 üzenetére
OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF
mostanra számomra teljesen nyilvánvalóvá vált miért veszítenek előfizetőket folyamatosan, pont az ilyen dolgokért mint ez is....
A Facebookos ügyfélszolgálat szerintem nem hülyeség, sőt a legtöbb ember folyton azon lóg (kivéve én, mert én ki nem állhatom) de tény, hogy rengeteg dolgot lehet ott intézni, anélkül hogy ügyfélszolgálaton várakoznál..[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz 4Grider #72081 üzenetére
Ezt hogy érted?
"Szét van esve az egész cég"
Nem is értem... A 2000-es években a legjobbak voltak, pedig akkor is volt benne állami tulajdon... Mi történt?Egy pár hónapja még vitáztam az egyik volt kollegámmal, idézném a szavait
"amiben az állam keze benne van, az nem működhet jól"[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
4Grider
nagyúr
válasz simpley #72082 üzenetére
Ugorj ki Törökbálintra, meglátod. Ha süt a nap, többen vannak a ház előtt, mint bent. Amikor épp dolgoznak, akkor is igénytelen/összecsapott munkát adnak ki a kezükből, az ügyfelükként én érzem magam kellemetlenül és foglalom nekik össze táblázatokban, hogy mit kellene csinálniuk. Persze tisztelet - az egyre ritkább - kivételnek. És részvétem a partnereknek.
-
simpley
őstag
válasz 4Grider #72083 üzenetére
Azért, engem mégis csak vígasztal egy kicsit hogy nem kell órákat várni az ügyfélszolgálaton, mint a Vodafone-nál (legutóbbi várakozásom 1:07:51) remélem az Astória átalakulása után sem lesz így mert ha igen, akkor nem fogok örülni.. Az meg, hogy ott áll a sor magyarázható azzal is, hogy éppen kevesebb ügyfeles van bent vagy éppen van egy ügyfél aki "lassítja" a sort..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
MODERÁTOR
válasz 4Grider #72083 üzenetére
Ezt az irányt felejtsük el, ha kérhetem.
Ott dolgozom napi szinten, van rálátásom sok olyan dologra, amit értékesítőként nem láttam, nem értettem.
Vannak hibák, ezt aláírom, ez a vissza nem utalós is egy extrém eset, de nem szeretném, ha a topik ebbe az irányba menne el.
Köszönöm.
Xiaomi 13T
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #72086 üzenetére
Arról van infód, hogy marad-e a régi csapat az Astórián?
signed by simpley.
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
hmm..tények az asztal alá seprése..valahonnan ismerös manapság..még a reklamálo a sz.r ember,aki kéri ami megilleti,és az övé..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
4Grider
nagyúr
Nekem ez az irány havonta néhány óra munkámba és x db e-mailembe - meg néhány extra adag magnéziumba - kerül, tehát elég nehezen tudom elfelejteni.
De rád tekintettel, itt maximum havonta egyszer fogom megírni, hogy az aktuális számla alapján elvégezték-e már azt a munkát pontosan, amit októberig - az új flottaszerződésünk hatályba lépésével - kellett volna elvégezniük. -
tomp
félisten
El kell menni Törökbálintra a székházba. Bemész és kizárólag csak akkor távozol ha kapsz egy igazolást, hogy sikeres utalás! Ennyi ideje töketlenkednek ez a cégnek jó kis kamatot ad a számlájukon. Fogyasztóvédelem+NMHH panaszt sem szabad itt már kihagyni!
-
MODERÁTOR
Tökre elhiszem, látom, tudom, hogy nem jól működnek dolgok a cégnél, de már sokszor leírtam, ez nem hivatalos fórum, attól semmi nem lesz jobb, ha itt leírjátok x-edik alkalommal.
A hangulatkeltést szintén nem tudom mire vélni, arra sincs semmi szükség!
Ezt is leírtam már: nem seprek semmit sehova, de szükségtelen mindig rákontrázni.Xiaomi 13T
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #72094 üzenetére
Máshol is vannak dolgok, amik nem jól működnek..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
snooze
veterán
bocsi,de TE mindig ezzel a hangulatkeltéssel jössz,de miért az,ha valaki leirja mi történt,de nem ir le senki olyat,ami nem igaz,akkor csak a szépet,meg a jot lehet?akkor itt nem lenne hsz..😀😀sajnos el kell ezt fogadni,és a rosszbol is lehet tanulni,hogy más ne járjon ugy..ennyi..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
novinyul
veterán
Megértem amit írsz De komolyan visszasírom a 10 évvel ezelőtti állapotot, pedig már ott is volt visszaesés ügyfélkezelés terén. De a mostani állapotot már nem is tudom jól megfogalmazni, nem tudom hogy mi okozta, okozza ezt a folyamatos romlást. Amilyen jó volt a hozzáállása a cégnek az ügyfelekhez, az most annyira a béka s.gge alá ment.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
tomp
félisten
válasz snooze #72097 üzenetére
Sajnos már többen megkaptuk, hogy hangulatkeltést csinálunk mikor egyszerűen a tényeket írtuk meg ami nem pozitív volt. Úgy látszik ide csak a jót és a szépet írhatjuk. Csak hát ahogyan te írtad akkor nem lenne itt semmi. Max havonta 1db hsz...
De miért lenne hangulatkeltés ha leírjuk, hogy a cégnél az illetékes osztály nem végzi a munkáját? Ezt én se értem. Pedig most is erről van szó...
Én szívesen megírnám sűrűn a pozitív élményeimet csak sajnos abból az elmúlt fél évben csak 1db volt. Negatívból rögtön 4...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest