Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Bferibörs #46786 üzenetére
Ok, van egy % akik most vérszemet kaptak, és megint azt nézik hogy lehet valamit kijátszani. De ez azért nem az átlag tömeg, így nem félek attól, hogy nagy számban jelentkezne ez a dolog. Aki torrentezni akar, az olcsóbban is kap vezetékes netet, és ott még havi egy híváson sem kell törnie a fejét.
Én az üzletben azt látom, hogy pont azok viszik a csomagot, akiknek ki lett találva; azok a (jellemzően) fiatalok, akik keveset telefonálnak de kell a sok net, és most örülnek, hogy végre valaki meglépte ezt. És amikor megtudják, hogy hűség sincs... már kötik is. Komolyan az első csomag talán, amit öröm eladni. Látod, hogy tényleg jó lett, hogy az ügyfél azt kapja, amit régóta keresett, csak nem volt. Hát most itt van, egész jó áron, én baromira örülök, hogy ezt megléptük - sorban jönnek a T-től, UPC-től, Vodától, mi ez ha nem siker?
Az meg hogy vannak (lesznek) páran akik az örök renitensek táborát gyarapítják... Majd kitalálnak ellenük valamit, én nem aggódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest