- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
H.Istvan25 #45139 üzenetére
Ezt ma (is) sikerült alulmúlni otthon a kedvenc B3-as cellámban:
Már írtam is a Telenornak, screenshot-okkal alátámasztva, mint itt a hozzászólásomban. Reakció nulla. Utána felhívtam őket, ott persze nem értették mi van, elmondtam az írásos hibabejelentésem azonosítóját, hosszas várakoztatás után azt mondták, dolgoznak rajta.
Ezt mondjuk nem tapasztalom, mert azóta is éjjel-nappal, bármikor az Rx/Tx error sorban a 2. érték folyamatosan 75-80% hibát mutat, míg B20-on max. 20%-ot, de csak egy-egy pillanatra.
Ezek a Telenornál nem tudják egyébként a terhelt cellákról elosztani a terhelést, és csak B20-ra engedni a netezők felét, stb?
Na, mindegy, nem baj, egyszer csak eljut az NMHH az én utcámba is, miután a főbb utakon letesztelték, hogy a vezetés közbeni mobilozáshoz megfelelőek-e a hálózati feltételek:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Monster Hunter Wilds teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest