- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auriol
csendes tag
válasz Zotya21 #39501 üzenetére
Te akkor már elég jól kivesézted a Sigmát..klassz képek .
A zörgés nekem is feltűnt hallottam is róla de ahogy felcsavartam nekem többé nem csinálta.
Szerintem a fókuszmotor nem hangosabb egy Nikon 18-105-nél.
A fókusz hát én nem találtam benne semmi kivetni valót eddig , bár alig egy hete hogy próbálgatom.
Az élesség az pazar szerintem is ...
Igazából nagyon jónak tartom ebben az árban szerintem nehéz lenne hasonlót találni pláne újban.
Na jó Tamron VC nélküli azért mellé rakható biztosan.
Nekem 18-105 után nagy lépés még akkor is ha fele hossza a gyújtáv , de cserébe ott 2.8 és az végig van:-)
A fine tuningot egy D7200 könnyen megoldja majd egyszer....[ Szerkesztve ]
-
Auriol
csendes tag
válasz fireman123 #39494 üzenetére
Az igen !!!
Amit belinkeltél webboltot hát ott nagyon jó árak vannak....
Én egyszerűen csak a legjobb árat kerestem amit egy fotósboltban megtalálta nekem az osztrák kereső portál.
Igazából az ára mellet még a hosszú gari amit mellette szólt a szomszédból vásárlás okaként.
Amúgy korábban németből az A......de-ről vettem már nikon obit.[ Szerkesztve ]
-
Auriol
csendes tag
Sziasztok!
Visszanézve a topicot làttam a hozzàszólàsokban sokan gondolkodnak vagy hezitàlnak egy nem Nikon objektív vàsàrlàsàn....
Én pàr hete kérdeztem hogy van e esetleg valakinek kombóban D3100 Sigma 17-50 2.8 EX DC OS HSM.
Nekem most van egy ilyen Sigma Objektívem az említett vàzzal és én csak mindenkit bàtorítaní tudok hogy próbàlja ki vegye meg mert nagyon szuper.
Meg kell említenem hogy nem itthon vàsàroltam ,és finoman szólva is durvànak tartom hogy itthon egyrészt nagyon dràga ez az obi màsrészt a garancia 1vagy jó esetben 2év és ez felàral bővíthető addig sógoréknàl 1+5- Év mindenféle felàr nélkűl jàr hozzà!!!
Szóval próbàljàtok ki legyen vele màsnak is szerencséje,..[ Szerkesztve ]
-
Auriol
csendes tag
válasz Throme #39025 üzenetére
Köszi Throme!
Mindenképpen megpróbàlom.,.
Esetleg valakinek van sigma 17-50 2.8 taasztalata.??
Arra gondoltam hogy egy 55-300 pàrja lenne majd.
Szerintem most nagyon jó àron kapható sógoréknàl ráadàsul 1+5 év garancia jàr hozzà.
Késöbb tervezek egy màsik vàzat is ahol ha szükséges lehet hozzà kalibrâlni.[ Szerkesztve ]
-
Auriol
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg próbált már valaki Sigma 17-50 mm F2,8 EX DC OS HSM Objektívet D3100-on..
Ki tudja szolgálni ezt az objektívet ez a váz?
Köszi a válaszokat , véleményeket. -
Auriol
csendes tag
válasz Real_Necro #18213 üzenetére
Úgy teszek majd köszi.Kicsit megvoltam keveredve de már értem és köszi hogy helyre tettetek ebben Fx-Dx obival kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
Auriol
csendes tag
válasz Real_Necro #18206 üzenetére
Köszi így teszek majd ha ..de remélem nem kell:-)
-
Auriol
csendes tag
Az a helyzet hogy próbálgattam a napokban 75mm-en a 18-105-öt és hát én is arra jutottam hogy nekem szűkös lenne az 50-es,ellenben azzal hogy híresen jó és éles üveg az alapján amit itt már korábban elmondtatok róla.És hát igen kicsi a lakás a gyerekek már nem maradnak nyugton szvsz egyenlőre kihagyom az 50-est.
Az 55-200-ra csere jó ötlet szerintem véghez viszem ha szert tettem egy fényerős zoomra.
Viszont még had kérdezzek a nem vécés Tamiról annyit ha ez a jobb választás:
A D3100 váznál lehet fókusz problémákra számítani?
Ha ilyen lenne egyszerűen elküldöm a szervízbe az 5év alatt bármikor?
Ha külföldön vásárolnék a garanciát nem az eladónál hanem Tamronál kell érvényesíteni?
Köszi szépen mindenkinek!!![ Szerkesztve ]
-
Auriol
csendes tag
Sziasztok!Tanácsot kérnék tőletek....Van egy D3100 gépem 18-105 -el és vennék mellé másik obit.Amit fényképezek inkább család, gyerekek,kirándulások stb.Sokáig 50mm 1.8G volt a kiszemelt de valahogy húznék inkább egy fényerős zoom felé.ebben kérnék segítséget Tamron 17-50 2.8 Vc vagy nem Vc vagy pedig Sigma 17-70 2.8-4 C Szerintetek erre a vázra melyik lehet a befutó üveg?Előre is köszönöm nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest