Új hozzászólás Aktív témák

  • rekid

    addikt

    válasz Roachy #47042 üzenetére

    "És elsőre nem lett olyan rossz ez a Z sorozat sem. A Canonnál jobbak pl."
    Ez inkább a canon szégyene mint a nikon érdeme. Volt 3 évük figyelni a Sony-t illetve azt, hogy mire harap a közönség. Ehhez képest nem sikerült megugrani az aktuális sony szintet.

    "s mostanáig konkurencia nélkül működtek (ff), nem is igazán volt kit körbe pisálniuk."
    Hát dehogynem, az összes DSLR gyártó. És szépen meg is fordult a trend a dslr piac zsugorodik a milc nő. Mindamellett hogy a komplett fotós iparág zsugorodik.

    "Nem igazán lett a profi fotósok körében komoly alternatíva a Sony, Canon, Nikon hármassal szemben. "
    Ez igaz de nem azért mert technikailag rossz hanem mert 1. drága a váltás 2. nincs még meg az a support hálózat ami a két nagynál megvan. (Sonynál is ez a panasz a legtöbbször.)

    Kicsit olyan ez mint a cégek esetében az SAP. Mindenki szív vele, meg drága is de nem vált mert már eddig is rohadtsokba volt.. :D

    #47043) anaqer:
    "A Nikon vázak ezercsilliómilliárd éven keresztül abból éltek meg, hogy ükapád Nikkor lencséjét is rá lehetett tekerni - változó kompatibilitási szinttel, hogyne, de az F-mount volt évtizedeken keresztül a gold standard."

    Ja de azért mert csak és kizárólag nikont és semmi mást. Az összes közül a Nikonnak van a legelfuseráltabb bázistávolsága. Így lőttek más gyártók vintage lencséinek. (na jó csak a végtelennek..)

    Gyáva népnek nincs hazája!

Új hozzászólás Aktív témák