Új hozzászólás Aktív témák

  • jancsi90

    tag

    Sziasztok! Nagyon szepen megkerlek, hogy segitsetek. Van egy 1100D vazam es leszeretnem cserelni a 18-55 optikamat. Gyakran fotozok talalkozokat, tehat jol jonne a nagylato mert neha oly szuk a hely, hogy rendesen tolok fel mindenkit es az elnok ur megis csak felig fer bele. Nos szamba jott sok variacio es rajottem, hogy nagyon nehez jo optikat kapni. Jo lenne ha USM fokusz lenne mert mar lassan 4 eve fotozok es elveznem mar a gyors fokuszt:D.
    Felvazolom a lencseket amelyeket neztem:
    -Canon 17-85, rengetegen panaszkodnak, hogy konnyen porosodik, nem eles es beragad a rekesz... ezt szeretnem a legjobban megvenni de ennyi problema mellett megsem...
    -Canon 28-135, hianyzik a nagylatoszog es 1998-as evjaratu, bar nagyon megbizhato
    -Canon 10-22, draga de voltam egyszer egy taborban es egy tagnak ilyen obija volt es eszmeletlen jo kepeket lott vele, remek nagylato objektiv de gyakran kene cserelgessem
    -Canon 18-135, gyenge kepminosegre panaszkodnak de talan ez idaig a legjobb valasztas
    -Sigma 17-70 f/2.8-4 hamar megkotyogosodik a szerkezete es eleg draga, nem szeretem a sigmakat
    -Tamron 17-50 f/2.8 VC allitolag gyakori az er001 hiba az ujabb Canon gepvazakkal es fokuszhibas, pedig legelore szinte megvettem egy ilyet es a szivem is ehhez huz most is a legjobban, ha valakinek van egy ilyen obija es egy ujabb gepvaza akkor megkerem, irjon, hogy idaig mennyire valt be. Nagyon jol jonne nekem is a 2.8-as rekesz.
    -Canon 17-40L az ara kemeny de talan ez a legmegbizhatobb obi az egesz kozul amelyeket felsoroltam csak kicsi az atfogasa es az f/4-es nem eri meg nekem azt a sok penzt valahogy.

    Mit javasoltok?

    ''Ami igazán számít, az az intuíció'' A. Einstein

Új hozzászólás Aktív témák