Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz copass #21055 üzenetére

    Igen :K nehéz azt a határt meghúzni, és meglátni, hogy meddig lehet általános fényképészeti alapszabályokról beszélni és honnantól van a kreatív döntés szerepe, terepe.

    Van 1-2 számomra kedves képem, ami itt figyel a falamon, de nem töltöm fel sehova, mert ki tudja kinek milyen meglátása van vele kapcsolatban, ezt így azt úgy... vannak képek, ahol ez nem érdekel, és nekem jó ránézni. Valószínűleg nem annyira szar. :D
    Persze HA MÁR beteszi valaki a fotóját véleményezésre, akkor bírja már a kritikát, számoljon el tízig ha ideges (de miért teszi be, ha ideges...), és vonja le belőle a hasznos tartalmat, mert azért írták.

    Valószínűleg sokan nem veszik figyelembe, hogy ez egy fórum, nem galéria vagy tárhely, arra van, hogy építő jellegű kritikák szülessenek. Valószínűleg sokan csak feltöltik a képeiket, nem is számítva arra, hogy bizony arra is írni fognak. Ha valaki csak képeket akar feltölteni, akkor válasszon egy arra kitalált szolgáltatást széles-e-neten, ha pedig ide teszi, akkor azért tegye, mert szeretne fejlődni. Ez nem könnyű, és hosszú út.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák