- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
Sziasztok!
Lightroom 6 megvásárlását tervezem és az amazon.de tűnik a legolcsóbbnak (111 EUR). Attól tartok nehogy német nyelvű legyen, ezért szerteném ha segítenétek abban, hogy változtatható-e a nyelv installálás után.
Köszi
-
topikk
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy monitort otthonra (Samsung S27D850 WQHD) és próbálom megállapítani a kalibráltságát. Ezt találtam hozzá: [link]
Mind a világos,mnind a sötét négyzetekből 7-et látok,ami elfogadható a leírás szerint, viszont a gamma 2.2 check problémás, a belső négyzet jóval sötétebb. Mit tudok tenni Win 10-ben? Hogy kell kb-ra beállítani? (nincs műszerem hozzá)
Mivbel Lightroom-ot tervezek használni, ezért írtam ide.
Köszi!
-
topikk
senior tag
Sziasztok!
Minden import után (kártyáról importálok, Olympus E-M10 ii a gép, PC + Win 10) a RAW fájlok kb. 1/3 része hibás. Kis fekete felkiáltójel rajtuk és "There was an error working with the file" ha meg akarom nyitni. Mi lehet a probléma, Lightroom 6-ot használok.
Többszöri importálás után némelyik jó lesz.
Csak RAW-ban fotózok és a gépen jó a kép, bele tudok nagyítani.
Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
topikk
senior tag
válasz TV Béla #4599 üzenetére
Szia, én innen vettem , ez volt a legolcsóbb. Indítsd el a Lightroom CC ingyenes próbaverzióját addig is, amikor lejár csak beütöd a kódot a CD-ről. Igazából csak a Dehaze funkció hiányzik ha nem akarsz felhőben dolgozni, [ez is pótolható], én feltettem és jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
topikk
senior tag
Láttatok már valahol 2018-as falinaptár preset-et? (Google nem talált). Az sem ártana ha ingyenes....
-
topikk
senior tag
https://www.fastrawviewer.com/
Érdekesnek tűnik, próbálta valaki?
-
topikk
senior tag
Sziasztok!
Eltűnt az összes képem a Lightroom 6-ból. A plug-in-ok közül is hiányzik a a dehaze funkció. De a Canon print studio, ami szintén utólagos az megvan.
Nem volt telepítés, frissítés, stb.
Van backup a katalógusra (pár nap hiányzik), de mielőtt megnyitom nem lehetséges, hogy csak be kell lépnem valahol az adobeID-val? Nem találtam ilyen menüpontot.
Köszi a segítséget!
-
topikk
senior tag
válasz Speeedfire #5344 üzenetére
En healing brush-t hasznaltam egyszer, csak egy maszat marad a szamokbol
-
topikk
senior tag
Sziasztok!
Tegnap véletlenül vettem észre, hogy a Lightroom.lrcat (gondolom ez az alap katalógus?) a HDD-n van. Eredetileg az SSD-re telepítettem a LR-ot, azzal az elképzeléssel, hogy a képeket a HDD-re mentem. Az SSD-n is megvan ugyanezzel a névvel a fájl, de 2018 januári az utolsó módosítás. A Lightroom Previews.lrdata könyvtárból is a frisebb a HDD-n van.
Mi történik itt, ez így normális?
-
topikk
senior tag
Sziasztok!
Visszaállítottam a LR-ot backupból (teljes Win 10 összeomlás) és van egy olyan problémám, hogy a Flickr szinkronizáció Flickr-LR irányban nem megy, pl. ha törlök egy tételt Flickr-ről, a LR katalógusban benne marad. Régi képeket is látok LR-ban, amit nagyon régen töröltem Flicr-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest