- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolorigo
csendes tag
válasz Armagedown #15960 üzenetére
kicsit le vagyok maradva a laptopokkal :S
-
tolts.hu
őstag
válasz Armagedown #15936 üzenetére
gondolom a 8 giga, meg a f0s bill.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
csibor
addikt
válasz Armagedown #15923 üzenetére
-
izomhod
őstag
válasz Armagedown #15910 üzenetére
mondjuk nem nekem lesz, de az a fényes felület zavarna engem is
holnap megnézem őket a mm-ban, majd látjuk hogy mi leszezekhez nincs táska? a legtöbbhöz külön kell venni, gondolom
-
kop8
őstag
válasz Armagedown #15812 üzenetére
Az akkor nem jó!?
Köszi az infót!
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
veterán
válasz Armagedown #15526 üzenetére
Szabad kérdezni, mivel lehet kiíratni az adatokat a video sarkára, ahogy a képen is van?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
szaszapi
őstag
válasz Armagedown #15435 üzenetére
AO 522-nek nem gyenge a procija?
-
Krystal_s
addikt
válasz Armagedown #14761 üzenetére
mert fehér a színe, azért még ua a tudása. pl a Toshiba T210, ha egyszer kiadtak belőle 3 színt ,akkor miért ne azt választanám, ami tetszik is ? nem a vitrinben, hanem az ölemben
-
Krystal_s
addikt
válasz Armagedown #14729 üzenetére
"szétkapod" <-
igen én is gondoltam erre, csak már nem akartam fokozni...
érdekelt volna a videó folytatása, hogyan rakja össze, főleg a cuki szalagkábeleket stb. lehet ,h összerakás után már nem lehetett bekapcsolni a gépet, ezért nem is mutatta
nem akarok itt gonoszkodni, de engem sokkolt ez a videó -
Boxi88
őstag
-
M3nt0R
tag
válasz Armagedown #14713 üzenetére
Hopp és akkor itt a csavar (elfelejtettem beleírni) 1 GB ram van benne.... voltam vele szervízbe, közölték hogy nem lehet updatelni 2-re. Szana szét szedte a srác de nem találta meg benne a ramot Aztán közölte hogy Kingston honlap szerint nem lehet upgradelni...
-
Pinochet
tag
válasz Armagedown #13706 üzenetére
Hát igen kicsit jobb. Amúgy a tudása milyen ennek a HP-nak? Nagyon elmarad ettől az Acertől? Egyenlőre a HP-ra van jó lehetőség és az érdekelne, hogy mennyire éri meg!! Köszi a gyors választ
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest