Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
válasz spammer #41393 üzenetére
Köszi a választ!
Korábban írtam, hogy mit keresek, de nem érkezett válasz. Gondolom nem egy elterjedt dolog, amit keresek. Send to XBMC-t használok, viszont szeretném, hogy ne csak start now opció legyen (ami kilöki az épp játszott videót), hanem lehessen következőként is hozzáadni egy-egy YT videót. Esetleg hogy legyen egy next, previous gomb, hogy a gépről léptetni lehessen az előzőekben kialakított playlist-ben... Kb ezt keresem. Ilyesmi pl ez a Chrome extension.
Hátha... De keresem már rég, de nem találom.
-
wopi
aktív tag
Van arra bármi esélyem, hogy Chrome-ban használt kiegészítőt tudjak használni Firefox alatt? Lehet valahogyan esetleg portolni?
Köszönöm!
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Home szerveremen fut Kodi (XBMC), amit korábban Chromeból tudtam irányítani. Áttértem Firefoxra. Sajnos elég gyenge tudású Firefox plugint találtam csak az irányítására. Fő célom Youtube videók küldése, playlisthez adása, esetleg távirányítóként irányítani a Kodit.
Létezik ilyen? Nem találok...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest