Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Köszi! Nem is olyan egyszerű reprodukálni, így én sem tudtam most. Idő kell hozzá, nyomogatni, nem tudom, mi okozza. Az biztos, hogy ha hosszabb ideig nem zárod be se a böngészőt, se a hangkeverőt, akkor elő tud jönni, hogy ott felejt hangsávokat. Valamikor a FF bezárása után is ottmarad.
Lehet, hogy majd megpróbálom a linkelt oldalon lévő about:config beállítást, bár nem egészen értem, mit állít...(#57035) notika77
Kell, mert a rendszerhangok állandóan le vannak véve 15-20% köré, a videólejátszók viszont maxon vannak, mert a filmek általában halkak. Ezzel szemben pedig a netes tartalmak nagyon ingadoznak, hol üvölt, hol halk. Zene dettó. Lényegében az az egész oka, hogy az erősítőt nem szívesen állítgatom, nem esik kézre, és távval egy lépésben túl nagyot ugrik. -
KMT
addikt
Sziasztok!
Erre van valamilyen megoldás (hogy csak egy FF legyen, ne "végtelen")? A chrome-mal valahogy meg tudja oldani... Illetve korábban emlékeim szerint jó volt, talán valamelyik új verzió óta ilyen bugyuta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- PC játékok - árak megegyezés alapján
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest