Új hozzászólás Aktív témák

  • kranazoli

    senior tag

    válasz Kékes525 #59426 üzenetére

    "Valamiből meg kell élniük."

    Agreed!

    "A VPN-be befutniuk nagyon nehéz lesz"

    Szerintem nem is ez a céljuk.
    Ha jól értelmezem a cikk-et, ill. a Firefox nem volt, most sem az és szerintem nem is lesz VPN szolgáltató, hanem pl. az XYZ VPN szolgáltató VŐN szerverét fogják majd használni a Fox tulajok, és nem tartom kizártnak, hogy kedvezőbb összegért, mintha csak úgy előfueztnél XYZ VPN szolgáltatónál. És ez kb. mindenkinek jó.

    "Mindenesetre ami a VPN-eket illeti, a Mozilla már tavaly októberben futott egy tesztkört a ProtonVPN-nel, akkor néhány kiválasztott felhasználónak dobott fel hirdetést, amelyben a szolgáltatást ajánlotta, 10 dolláros havidíj fejében. Ez a megoldás ugyanakkor nem integrált funkció volt: ugyan a hirdetés a Firefox felületén bukkant fel, illetve az előfizetések feldolgozását is a Mozilla intézte, az összegért a felhasználók ugyanazt a szolgáltatást kapták, amely a ProtonVPN-től közvetlenül is elérhető. Utóbbi, azaz a ProtonVPN Plus szintén havi 10 dollárba kerül."

    Tippem szerint az lesz, hogy integrálni fignak egy opcionális alap(!) Proton VPN-t, ami pl. FB, normál böngészés elegendő sávszélt fog nyújtani és ahogy fentebb írják mindet a Firefox intézni. A felhasználóknak csak aktiválni kell. Azért is egy alap funkciót tennék bele, mert a Proton dolgozóinak is etetni kell gyermekeiket. Akiknek ez megtetszik válthatnak majd a Plus verzióra, de még ebben az esetben is vmi kedvezőbb árfekvésben. Ez esetben, azonban már mindent a felhasználónak kell intéznie. Pl külön VPN kliens telepítés, stb..

    De ezek csak az én tippjeim, hogy én hogyan logikáznám ezt ki..
    (kb...)

    [ Szerkesztve ]

    AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

Új hozzászólás Aktív témák