Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Magyarország kedvelt navigációs programjának szállítója megjelentette az új szoftverét, melyet iGO Primo névre kereszteltek.
A hivatalos weboldal alapján meglehetősen sokat csiszoltak a programon, belevéve a forgalomelemzést is, de a szembetűnőbb az mégis a grafikus elemek módosítása. A domborzat megjelenítése például sokat segíthet az egyszerű halandónak, ha éppen elvét egy kanyart.Ezek után persze kérdéses az ára is, hiszen ez sok mindent befolyásol csakúgy, mint a hardverigény. Mindenesetre már várom az első teszteket a szoftverről...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Kelvin
őstag
Moderate HW Requirements
* RAM: 64 MB (minimum 42 MB should be available, 35 without TTS)
* CPU: 400+ MHz ARM 9 or 11
* Screen: WQVGA (480x272) (Other resolutions supported upon request)
* With or without GPUSzóval nem vészes
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Wajk
addikt
A korábbi hírekben azt emelték, hogy hasonlít az Amigo-ra, meg hogy van benne kamion támogatás. Na mondom újra kiszúrják a szemünket valamivel.
DE! Amit nem emelnek ki szinte sehol, pedig szerintem a legfontosabb!!
Hogy lesz 3D OpenGL ES támogatás!!!Azaz végre nem (csak) a procira hárítják a megjelenítést.
Na én ezt vártam már több éve, remélem nem cseszik el
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
m.jeno
senior tag
Kinek milyen tapasztalata van a Primo-ról
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Kelvin
őstag
Nekem nagyon tetszik!
Megvan benne minden amit az amigo-ból hiányoltunk és egy rakat technikai újítás az igo8-hoz képest.
Nagyon jó a magyar tts, az előtervezett úthálózat, az élőképek lehajtásoknál (tomtom-ban nagyon tetszett).
Domborzat és a 3d elemek is fantasztikusak és jobban optimalizáltak mint az elődöknél.
Már egy egész napot használtam realtime-ban és elégedett vagyok.
Ha kijönne dobozos verzióban biztosan megvenném.És még csak az első "kiadást" használom.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Legújabb sebességmérő kamera adatbázisom használható a Primóval is. Letölthető [innen]
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Aki letöltötte ma a sebességmérő kamera adatbázisomat és nem működik neki az kérem töltse le mégegyszer, mert hibás volt.
Elnézést! -
erdoke
titán
Köztes célpontot (pl. benzinkút) lehet megadni benne? Hivatalos WVGA támogatás létezik?
Hol lehet megvenni? Vagy még inkább próbaverziót letölteni? Vagy az egész téma full warez?[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Kelvin
őstag
Igen meg tudsz adni poit és bármi mást is köztes uticélnak, vagy újnak és a régi lesz a köztes vagy többet is megadhatsz és állítgathatod is a sorrendeket
Hivatalos WVGA még nincs de lesz (Bár visszajelzések szerint HTC HD2 -vel is jól muzsikál)
Megvenni csak készülékkel együtt tudod sajnos bár remélem változik.
Fogalmazzunk úgy, hogy mi csak próbálgatjuk és amint lehet, kártyán megvesszük[ Szerkesztve ]
-
m.jeno
senior tag
A WayteQ által gyárt Royaltek TMC vevőhöz a sys.txt-be a kövekező kell:
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_ROYALTEK"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="4"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="948"
saved_last_tuning_mode="1"Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
nagyati67
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondom, hogy nincs benne sebességgel arányos hangerő.
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs? Mindent átnyálaztam a menüben.
SOS! -
m.jeno
senior tag
válasz nagyati67 #43 üzenetére
Az alapból szerintem még hiányzik egy két dolog, ami a 8-nál megvan, pl sebesség túllépés is csak egyféle van. De remélem jönnek nemsokára a skinek és a hiánykat pótolják.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest