- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- DIGI kábel TV
- Microsoft Excel topic
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz ArthurShelby #58712 üzenetére
De, lesz rá patchelt verzió 66.0.4 formájában. Elég csak ideiglenesen bekapcsolni az adatküldést, utána egyszer újraindítani a böngészőt, és megnézni, hogy az about:studies lapon megjelent-e a hotfix xpi, ha az aktív, akkor ki lehet kapcsolni újra az adatküldést, és lehet próbálkozni az addonok engedélyezésével.
-
-
Frawly
veterán
-
karlkani
aktív tag
Kint van a 66.0.4 végleges, akinek gondja van a kiegészítőkkel, telepítse
-
Kékes525
félisten
válasz vohanyi #58755 üzenetére
Azt is próbáltam. Habár az about:config (app.normandy.enabled is true) nem írja a Mozilla, csak a tanulmányokat. Milyen gyorsan állt be? 1-2 óránál nem vártam többet. A 66.0.4-nél gyorsan helyreállt, nem kellett várni semmit.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
qdak
addikt
Hello
Nagyjából helyrehoztam a FF-et, de mióta ez a frissítés volt, a youtube autopause üzemmódban ragadt
és cseszik megállni mikor háttérbe kerül, pedig:így volt, 2x újraraktam, mégsem azt csinálja amit beállítok.
V.mi ötlet ?
megoldva, blokkolva volt az automatikus hang lejatszas....?!
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
akaido
addikt
66.0.4-gyel eddig minden add-on működik, még az eddig akadékoskodó VideoDownloadHelper sem villogtatja a képernyőt.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Cs1csó
félisten
válasz current #58746 üzenetére
Üdv, én is arról váltottam erre: IM Translator, de ha nem tetszik akkor még ezeket érdemes végigpróbálni:
- To Google Translateszerző: Juan Escobar vagy
- Google Translator for Firefoxszerző: nobzolEzek a legnépszerűbbek, de ezek közül a legtöbbet az IM Translator tud.
Érdemes végigpróbálgatni őket ha valamilyen funkciót hiányolsz.
Nagyon jó volt az S3 Translator nem értem a fejlesztője MIÉRT NEM CSINÁLJA meg úgy, hogy az a Firefox-nak is megfeleljen és visszavegyék a kiegészítők közé.
-
gojko.m
senior tag
Az androidos Firefoxon is rápróbáltam a hotfix-update-xpi-intermediate@mozilla.com-1.0.2-signed.xpi-re. Segített. A telón is helyreálltak a kiegészítők.
-
convar
csendes tag
Furcsállom hogy neked ez bejött... nálam se a Classic Theme Restorer-t nem hozta vissza, és letölteni sem engedi továbbra sem pl. az uBlock Origin-t (mert voltam olyan farok hogy ezt meg pl. azon melegében el is távolítottam amikor beütütt a krach, gondolván hogy majd legfeljebb visszatelepítem/újra hozzáadom a FF-hoz) sem a https://addons.mozilla.org/hu/firefox/-ról, még mindig egy "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát." szöveg kíséretében.
Sőt, mostmár hogy belenyúltam a extensions.json-ba a Kiterjesztések fülön ún. végtelen ciklusok alakultak ki, uis mint azt látjátok a mellékelt képen, három kiegnél is azt írja hogy A xy a Firefox újraindítása után lesz letiltva - igen ám, csakhogy minden egyes újraindítás után pontosan uezt írja
Sakk-matt 1
A Classic The Restorer-nél meg már eleve csak egy eltávolítás gomb van. Hogy rohadnának meg.......
Sakk-matt 2
Aki jó angolos, az esetleg megnézné nekem hogy 56-ost használók számára van-e valami új fejlemény, vmi remény hogy nekünk is újra jó lehet még minden? Mert nem tudom meddig várjak még hogy visszaálljon minden, már ha egyáltalán érdemes még várni.
[ Szerkesztve ]
Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!
-
Winner_hun
titán
Újra felrakva a tabmixplus-t, megy. Azt hittem engedélyeződni fog. A Classic Theme Restorer-t honnan lehet beszerezni? Ezt a lekerekített borzalmat nem akarom látni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zoltanz
nagyúr
Bétára miért nem enged kiegészítőt telepíteni? Azt írja nincs kapcsolat, de a vonal jó.
-
mpo
veterán
válasz SchumiBácsi #58738 üzenetére
A Google reklámokra gondolsz?
Nekem nem jön semmi reklám a megelőző keresésekhez kapcsolódóan.Ha érted, akkor már elavult.
-
-
Cs1csó
félisten
Most megnéztem, melyiket milyen régen frissítették utoljára:
- IM Translate - 2 napja
- Simple Translate - 3 napja
- To Google Translate - 1 hónapja
- Google Translate Lite - 2 hónapja
- Google Translator for Firefox - 5 hónapjaSzerintem ezek amik játszanak, van amit 2 éve frissítettek utoljára azt inkább hanyagolnám. Egyén függő ki, hogyan használja, de ezek közül érdemes választani.
joghurt
Erre egyre kevesebb szükség van azok a honlapok ahol valamilyen adatot meg kell adni jellemzően már alapban titkosítottak.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A Firefox 60.6.1 ESR ebben a pillanatban frissült, 60.6.2-re, így már újra hibaüzenet nélkül megy minden kiegészítő. Mondjuk az about:config-os mókolással eddig is ment, csak minden kieg mellé kiírta, hogy nem ellenőrizhető az eredetisége, bla, bla, bla...
-
Én is frissítettem, de továbbra is aszongya, hogy "A Firefox nem engedte, hogy a webhely engedélyt kérjen a szoftver telepítésére."
Ha mégis engedélyt adok rá, akkor pedig "Az oldalról származó kiegészítő nem volt telepíthető, mert sérültnek tűnik."A tej élet, erő, egészség.
-
MODERÁTOR
-
válasz Intruder2k5 #58781 üzenetére
A 66.0.4-ről van szó.
És működni működik a régi HTTPS Everywhere, de frissíteni nem tudja magát, és kézzel sem lehet frissíteni.A tej élet, erő, egészség.
-
Cs1csó
félisten
- To Google Translateszerző: Juan Escobar - ez elég fapados simán egy új lapot nyit és azon fordít
- Simple Translateszerző: sienori - ez ugyanazt csinálj mint az előző de talán elgenásabban és rövid szöveget az eredeti oldalon fordít kis ablakban
- Google Translator for Firefoxszerző: nobzol - ugyanaz mint az előző kettő
- Google™ Translator Liteszerző: Arthur Polinsky - na ez még vérszegénebb mint az előzők.Ez a 4 ugyanazt tudja és ezek közül a Simple Translate tetszett
A legtöbb opciót az IM Translator biztosítja, tehát azt tedd fel, persze be kell nézni a beállításaiba ami jóval bővebb mint a többinek, pl. tud ilyen INLINE fordítást is:
(sortörés, szín és egyéb dolgok is beállíthatóak)Tehát ha egyszerű elegáns: Simple Translate, ha pedig komplexebb: IM Translate
-
Winner_hun
titán
A megnyitott lapok UTÁN hogy lehet odavarázsolni az új lap gombot? Miután a firefoxnál pár napja valamit elcsesztek visszakerült az URL sávba - onnan felhúztam a lapok mellé, de eltűnt és sehol se találom. A testreszabásnál - ahol sikeresen eltüntettem - nincs ott az új lap gombja.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz joghurt #58782 üzenetére
Tudom, de én ESR buildet használok, ott 60.6.2 a legújabb, ami ma jött ki. HTTPS Everywhere-t eddig nem használtam, szóval a legújabb lehetett amit próbáltam feltenni innen, és nem volt vele gond. Persze ez nem frissítés, hanem új telepítés a HTTPS Everywhere-t illetően.
-
akaido
addikt
válasz Winner_hun #58784 üzenetére
CTRL + T kombót próbáld.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
szabolcs77
tag
válasz Winner_hun #58790 üzenetére
fülek mellett üres területen jobb klikk/testreszabás. Az új lap gombot meg odavonszolod az utolsó megnyitott lapod mögé és kész is.
-
Winner_hun
titán
-
Atomixx
tag
válasz Winner_hun #58792 üzenetére
about:config
browser.uiCustomization.state;{"placements":{"PanelUI-contents":["edit-controls","zoom-controls","new-window-button","e10s-button","privatebrowsing-button","save-page-button","print-button","history-panelmenu","fullscreen-button","find-button","preferences-button","add-ons-button","developer-button","sync-button","search-container","bookmarks-menu-button"],"addon-bar":["addonbar-closebutton","status-bar"],"PersonalToolbar":["personal-bookmarks"],"nav-bar":["home-button","urlbar-container","downloads-button","ublock0_raymondhill_net-browser-action"],"TabsToolbar":["tabbrowser-tabs","new-tab-button","alltabs-button"],"toolbar-menubar":["menubar-items"]},"seen":["developer-button","ublock0_raymondhill_net-browser-action"],"dirtyAreaCache":["PersonalToolbar","nav-bar","TabsToolbar","toolbar-menubar","PanelUI-contents","addon-bar"],"currentVersion":6,"newElementCount":0}
vagy ha ez nem jó, szerintem konfigban megtalálod
<~>
-
szabolcs77
tag
milyen témát használsz?
esetleg alaphelyzetbe állítás itt a testreszabásnál? -
emre
veterán
Jobb oldalt a + jel
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Zotya84
őstag
No, valakinek sikerült az összeomlás után olyan helyreállítás,
hogy 56-os FF, véletlenül az egyik hagyományos kieget töröltem a helyreállítás során (egyik gépen nem, ott megy is továbbra is), és amikor vissza akarom hozni, semmilyen módon nem akarja visszaengedni, arra hivatkozva, hogy sérült a kiegészítő - miközben a másikon még mindig megy?Ez konkrétan a Clasic Theme Restorer, és nagyon kéne rá valami hack, hogy vissza lehessen bele buherálni. és nem, nem szeretnék se Waterfoxot, se egyéb forkot használni.
Valakinek ötlet?
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
-
emre
veterán
válasz Zotya84 #58798 üzenetére
Ezt találtam, de hogy engedi-e telepíteni nem tudom, gyenge vagyok, már a legutolsó frissítést használom.
Nem telepíteni kell, hanem bemásolni a megfelelő helyre (firefox/profiles/extension mappa ha jól tudom)Download: Classic Theme Restorer für Firefox Version: 1.7.7.2
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Winner_hun
titán
válasz Atomixx #58793 üzenetére
Ez van az értéknél:
{"placements":{"PanelUI-contents":["edit-controls","zoom-controls","new-window-button","privatebrowsing-button","save-page-button","print-button","history-panelmenu","fullscreen-button","find-button","preferences-button","downloads-button","search-container","add-ons-button","bookmarks-menu-button","developer-button","sync-button","pocket-button"],"status4evar-status-bar":["status4evar-status-widget","status4evar-progress-widget","status4evar-download-button","status4evar-legacy-widget"],"addon-bar":["addonbar-closebutton","status-bar"],"PersonalToolbar":["personal-bookmarks"],"nav-bar":["home-button","urlbar-container"],"TabsToolbar":["tabbrowser-tabs","tabmixScrollBox","new-tab-button","alltabs-button","tabmix-tabs-closebutton"],"toolbar-menubar":["menubar-items"]},"seen":["pocket-button","status4evar-legacy-widget","_d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d_-browser-action","developer-button","screenshots_mozilla_org-browser-action","toggle-button--jid0-gxjllfbcoax0lcltedfrekqdqpijetpack-awesome-screenshot-toolbarbutton"],"dirtyAreaCache":["TabsToolbar","nav-bar","PanelUI-contents","status4evar-status-bar","addon-bar","PersonalToolbar","toolbar-menubar"],"currentVersion":6,"newElementCount":8392}
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest