Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz runner 125 #99574 üzenetére

    Baze, buszsofőrnek kell menni. :DDD

    Igazából moderálnom kell magam, mert habár úgy gondolom, hogy a motortulajdonosok egy része nem a céljainak, pénztárcájának megfelelő motort vesz, DE a motorozás nem igazából a racionalitásról szól, hanem a motorozásról, ami egy hobbi, egy vágy. És ha valaki bele van szerelmesedve a gsx-r -be, akkor vegyen azt, még akkor is ha napi 5km ingázásra kell neki. Én legalábbis ha nem azt veszem, amire vágytam, akkor tuti csak őrlődtem volna. Most már, hogy megvan x éve és motorozom x éve, már másként látom a dolgokat és sokkal racionálisabban veszem a következő motoromat. De ez személy függő is.

    DE ettől még azt mondom,hogy lefele nézegetni a gps-re veszélyes, akkor már BT-n a fülessel kell hallgatni az instrukciókat és tök mindegy merre áll és látod-e, oszt kész.

    De kicsit elmentünk a drága vs olcsó gps témától. Nyilván jó az olcsó is, a drága jobb...ugyanoda visz mindkettő csak más az út. (Én is tökre érzem a 150k-s notik után mikor megvettem az első MacBookom, hogy mindkettővel ugyanazt csinálom, csak hát a napi feeling nem ugyanaz.)

    Mondjuk a motoros párbeszédeknél az szokta kib.szni a biztit, hogy ha nem a legdrágábbat veszed, akkor sz.r vagy.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák