Új hozzászólás Aktív témák

  • LustaDick123

    tag

    válasz Geresics #75468 üzenetére

    Egyet értek az előttem szólókkal, az indexes topicban kissé erős volt a kezdés. Most már te is látod, hogy vannak ott páran, akik a szomszéd falu fagyizóján is túlmentek. Legalább egyszer. :)

    Én azt javaslom, hogy keress témát. A bukósisak bemutatós meg hasonló témák már csontig vannak rágva mindenféle nemzetközi oldalakon és az sem túl izgalmas sokak számára, hogy 40-nel mész egy traktornyomban. Lássuk be, van még pár téma és kifogysz a mondanivalóból.

    Legyél tényleg vándor. Van egy rakás látnivaló az országban (akár Pécs körül is), ahova "csak" enduróval lehet eljutni (vagy legalább egy darabig), pl. templomromok, várak, kilátók, elhagyott laktanyák, repterek stb.). Gyűjtsd össze ezeket, járd be őket, ajánlj utazásokat, túratippeket, túraútvonalakat. Tudom, ilyenből is van egy rakás blog és írás, de mondjuk ha motoros szemmel publikálod (ne kelljen sokat mászkálni motoros ruhában, hol van olyan ösvény sorompó, ami akadályoz stb.) rögtön más lesz. Példának ott a motorostura.hu, ami már nem nagyon frissül, pedig jó kis oldal volt. Egy hasonlót létrehozni, először akár a helyi dolgokkal, kis leírással, fotókkal, track-kel, videóval nem sokkal több dolog, van egy rakás ingyenes blog oldal.
    Hidd el több néződ lesz. Persze ez csak egy ötlet, másoknak más fog eszébe jutni.

Új hozzászólás Aktív témák