-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Megvolt a ma délelőtti gurulás. Az idő remek volt kívánni se lehetett volna jobban. Az út pár helyen viszont elég tré volt a lelket is kirázta az emberből
De összességében élvezetes délelőtt volt. Lehet a jövő hétvégén is lesz egy ilyen hosszabb.Hello darkness, my old friend...
-
kisninja
őstag
Simán meglett a műszakim 4,4k... Ma is gurultam egy kicsit. De hogy van egy gyönyörű kislányom így nem sok idő jut motorozásra... Bezzeg az anyja nyaralgat az újjal de a lényeg nálam van és az a lányom. Szekszárdi közeli embereik itt nincsenek ? Néha jó csapatban is.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
félisten
válasz Something_ #72105 üzenetére
Hm mindenki ezt mondja. Ezt majd eldöntöm akarom e.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
válasz Something_ #72105 üzenetére
Sztem pont ezt írta. El kell dönteni, hogy mi a fontosabb. Ha vkinek a 4 kevés, mert legalább 10 ezret szeretne menni, az ne akarjon gyereket! Nem értem, hogy miért lenne olyan természetes az, hogy a gyerekvállalás felülírja a motorozást.
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
Ebayről rendelnék index búrákat. Találtam hátsót is, fehérben. 15 k lenne a kettő. Megérős ennyiért?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
canniball
nagyúr
válasz Jakab66[hun] #72121 üzenetére
Majd ha jönnek a VFR tulajok elmondják mi szól mellette/ellene; csak most gondolom úton vannak vagy egyéb jobb dolguk akadt mint fórumozni.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Úgy döntöttem eltűntetem a kipufogó "dob"-ról a rozsdát és lefújom hőálló matt fekete festékkel. Kérdésem hozzátok aki csinált ilyet már, hogy a krómot teljesen le kell vakarjam vagy arra mehet a festék?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Haver le akarja cserélni a Kawa ltd 450ét valami nagyobb, túramotorra. Ez sem volt rossz, de viszonylag sokszor kevés volt (előzgetés, hehyes völgyes dimbes dombos helyeken), mert asszonnyal és csomagokkal járnak.
1 millió alatt keresné a következő paripáját. Nincs konkrét márkahűség. Legyen kényelmes, legyen benne tartalék (nyilván nem kell 200Le), az esetleges szervizelés vagy alkazrészek miatt ne legyen ritka a fenntartási vagy szervizelési költségek miatt.Tudnátok ajánlani egy két vaskecskét ami megfelelhet a fent emlîtett célokra?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz AndrewTdi #72126 üzenetére
Ha tényleg túrázni kell, akkor a 650-es V-Strom (Suzuki DL-650). Ippeg-ippeg még a keretbe is beleférhet, bár éppen megbízhatósága miatt piszokul tartják az árukat. Feltétel: 180 centinél ne legyen nagyon alacsonyabb a pilóta, mert nem ér le a lába)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
Krómon nem tapad meg a festék. Sztem alaposan le kéne dugózni mindkét végét, és megfűzni egy homokfújót, hogy vállalja be.
bogyo112:
Sztem esélytelen. Csak a jó minőségű, rendesen aládolgozott króm maradna meg, mert a hideg/meleg váltakozás nagy igénybevétel. Ez azt jelenti, hogy tiszta kádakban, alapos polír mellett réz -> nikkel -> króm. De, ilyet hivatalosan már nem csinálnak az EU -ban. Mélyen a krómozó szemébe nézve fel kell tenni a kérdést, hogy lesz -e tiszta kád, és réz réteg. Ha őszinte, akkor rázni fogja a fejét. Közvetlenül vasra viszont nem tapad jól a nikkel. Amikor a meleg kipuffogó megkapja a tócsából a hideg vizet, akkor a króm huss...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #79335424 #72131 üzenetére
Az érdekes lenne, mert nálunk a csavarokat el szokták küldeni erre az eljárásra.
V.Stryker! Jó ez megint az a téma, hogy kinek mi elég. Nekem már a teli tank mellett érezhető kraft csökkenés is "fáj", nem, hogy asszony. Ha asszony motorozós fajta lenne akkor ernő szóba sem kerül, mert két emberrel lomha.
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
No kész lett a láncolajzó tesztverziója, mondanám, hogy meg vagyok elégedve vele, de még nincs kész teljesen.
Szerencsére egy kis konzollal össze tudtam rakni egy darabból, a szerelés sem volt ördöngösség. Alu + lemezvágó olló..
Ami hiányzik még: kell egy kis csap, mert most nagyon híg az olaj, és gyorsan csepeg (nem ez lesz benne véglegesen, most láncfűrész olajjal van összerakva), de nem árt, ha szabályozható.
Végig 8-as csővel raktam össze, semmi toldás, semmi gány.. Remélem
+ felraktam a házi táskatartó konzolom, az is elfogadható..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
Milyen tűvel készítetted? Nem fecskendőtűnek tűnik...- Látom tűszelep. Amúgy a leírásban direkt volt a fecskendő a kisebb átmérő miatt az is szabályozza a csöpögést.A hátsó villánál nem szebb ha a hátsó lábtartóhoz kötegelve hozod le? Kevésbé látszik esetleg. Bár tudom, hogy kell valamennyi tartalék a villa mozgása miatt.
Szerintem amúgy nincs messze a tű...ha megnézel menetközben egy másik motort,hogy mennyit mozog a lánc...talán kevés is.
A csapot értem a csöpögés miatt, de az a hőmérséklet függvényében is változni fog... pl. nyári 35 fok vagy tavaszi 20 fok.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
De hogy? Kikisérletezed, hogy kb milyen időben milyen csapállás kell? És ha elfelejted? Tudod, amit el lehet felejteni azt el is fogod, ezért van rajta az elektromos benzincsap az egészen.
Nem kötekedni akarok, csak agyalok, mert én leszek a következő, aki meg szeretné csinálni és az emberi tényezőt mindenképp ki szeretném zárni a rendszerből.
Kéne valami, ami ugyanannyi olajat enged át annak viszkozitásától függetlenül. Vajon bogyó112 kolléga nem tudna rákérdezni a forrás topikban a másik oldalon?
[ Szerkesztve ]
-
-
Dexar007
veterán
Nagyon elegans,es hasznos megoldas!Egy jobb fajta kanyarban,ahol leer a labtarto,a menetszel szepen raviszi az olajat a gumira.Ezzel legalabb a nyugdijkerdest is megoldottad.Ket legyet egy csapasra! Ezt a par kepet el kene kuldeni a nevesebb motorgyartoknak,szerintem sirogorcsot kapnak.A lancspray mar amugy is olyan oldszkul nem?
Give me your cum,bull!
-
félisten
Én amúgy éppen azért nem állok neki, mert olyat akarok ami precíz és nem látszik. Biztosan valami időzítő dolgozna benne és gyújtásra indulna. Tipikus téli téma, tavasszal meg bekalibrálnám. Ez is olyan ami amúgy nem hátrány ha eladod a motort. A GS-ből az index vezérlőt úgy kivettem volna. Amikor ernőn nem volt oldalidom és ezzel index akkor úgy villogott a hátsó mint álat, azzal meg nem lett volna ilyen.
-
válasz Bogyó bá' #72125 üzenetére
Nem tudom, de rendesen kipettyegzett hiába nyomattam rá a krómpasztát lelkiismeretesen és félek ahhoz túl egyenetlen a felület, hogy szépen nézzen ki. Na meg ilyen utángyártott csövet lehet olcsóbban veszek újat mint amennyibe kerülne a krómozás. Csak a szaros utángyártott cucc ilyen, a gyári csövön nyoma sincs.
(#72128) Somatom egyébként az összes nem gyári króm cucc szarul néz ki. Mindent lassan cserélnem kell, mert az irányjelzőkről is málik le. Mondjuk az első kettő helyett már rendeltem újakat mert azoknak más baja is van már.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz V.Stryker #72140 üzenetére
"...Kéne valami, ami ugyanannyi olajat enged át annak viszkozitásától függetlenül..."
Na ilyen eszköz nincs: az adott viszkozitású olajhoz választják ki a megfelelő injekciós tűt, sőt általában télen / nyáron más méretű kell ugyanahhoz az olajhoz. A javasolt mennyiség: percenként 1 csepp.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
KrAt
veterán
válasz V.Stryker #72140 üzenetére
Nemnem, ott van benne az elektromos csap az ülés alatt, az állítható csap csak a megfelelő cseppszám miatt kell, egyszer kell rájönni, mihez milyen állás kell, aztán el lehet felejteni
Dexar007: én inkább sokkal inkább attól félek, hogy a lánc jó kenése miatt majd a felszabaduló lóerőket hogy fogom uralni.. Ugyanmár, nem attól az 1 csepptől fogok meghalni..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kolondrum #72149 üzenetére
Léteznek gyárilag ilyen feketék. Az enyémen is szinte minden az. A blokk, a kormány, a műszerfal, a tükrök mind feketék. A kipuffogó, a telószár és a hátsó index az én művem. A lábtartót szereztem, azért króm, de télen az is homokot, meg fekete szintert kap. A kormánykiflik sorsán még agyalok, mert szeretnék szélesebbeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- STB+külső HDD help
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest