-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz V.Stryker #71698 üzenetére
F700 és F800 GS, ahogy előttem írták.
Nevével ellentétben mindkettő 800cm3-es, csak az F700 még kicsit lájtosabb, utcásabb.Méltatlanul mellőzött zseni: BMW F700GS teszt
Újrafestett arany középút: BMW F800GS 2016 teszt
Az igazi bajor kalandor: BMW F800GS Adventure teszt
De nálam akkor is ez a bejövős. forma, méret, erő, mind passzolna. (árban sajnos ez sem )
Elég 800 köbcenti? Még sok is!
Teszt: Triumph Tiger 800 XC, 2011[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
Üdv! Vettem ma egy új sisakot, van valami módja annak hogy a plexit karctalanul tartsam? A zsákjába fogom tartani de valami fóliát plexire nem lehet kapni? Vagy valami
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Tarill #71708 üzenetére
Hát a legjobb módszer ha nem esel el benne. Meg alváshoz is vedd le... biztos ami biztos.
Nem kell rá semmi... ne ejtsd le, ne ess el benne, takarítsd normális dologgal és kész .Ha meg karcos lesz, veszel rá pár ezerért másik plexit. Remélhetőleg valami normális márkát vettél, amihez van alkatrész.
Ne spilázd túl. Úgyis el fogod ejteni.
-
-
Doki16
addikt
válasz Kolondrum #71702 üzenetére
Pont a te ellenteted Kell az en csiga tempom ahhoz, hogy a csí rendben legyen
Van egy masik video is a mai naprol, hogy a gyoker 80-al megy elottem vegig es amikor megelozom meg 160-nal is tol le a barom. De mar lattam, hogy egy fasz lesz, mert amikor elkezdtem elozni kidobott a dizel poshadek szarja egy fustkockat,azt nyomta neki mint a barom, de semmit nem ert vele mert harmadikba voltam es lazan otthagytam. Nem tudom miert fajt ez neki, hogy megeloztem. Vegig kovetet a majom. Fel nem tudom fogni ezt a mentalitast. Na ezt nem rakom fel, tul jol latszik az óra
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Tarill
őstag
válasz V.Stryker #71710 üzenetére
bogyo112; V.Stryker: normálisat ja... amire volt pénzem Lazer Bayamo, elvileg van hozzá plexi, az előző sisakomnak is csak a plexije tiszta karc bár azt 5 évig robogó csomagtartójába gyürködtem nepi szinten az azért olyan akkor nem fóliázok, vigyázok rá. Takarítani mivel érdemes? zepteres rongy?
-
HSM
félisten
válasz V.Stryker #71712 üzenetére
Az ilyen nagyon fel tud húzni engem is... Főleg, amikor néhány madárnak hirtelen nagyon sietős lesz amint megelőztem, és utána folyamatosan tol le az útról, amikor normális tempóban mennék tovább.
A bütykölt koromfelhőgyárakról nem is beszélve... Persze, nem ő szagolja, a másik meg nyugodtan pusztuljon el...
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Tarill #71714 üzenetére
Én speciel itthon üvegtisztítóval és papirtörlővel. Útközben meg a lidl-ben vett egyszer használatos szemüvegtisztító kendővel. Egy dobozban van vagy 50 darab, 500 forintért. De mindenkinél láttam már mindenfélét.
HSM: Nekem nincs ilyen gondom. Nekem megvan a tempóm, ami általában több a gyökerekénél. Persze csak azért,hgoy gyorsabban elkerüljem a bajt. Amúgy ha látom valaki biztonytalan, azt nagyon gyorsan én is elkerülöm. Bár még így is meglepnek néha. Meg néha én vagyok a barom, amikor utólag mondom magamnak, hogy ezt azért mégse kellett volna. De aztán gyorsan megbékélek, mert hát már megtörtént, mindegy.
Doki16: Ha igaz magyar vagy, feljelented, minimum a postának elküldöd a videót.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tarill
őstag
kösz a tippeket
-
HSM
félisten
válasz V.Stryker #71718 üzenetére
Én azokra a gyökerekre gondoltam, akik gyöketővel mennek előtted, szépen normálisan megelőzöd, és mennél tovább normális tempóben, de nem tudsz, mert vérszemet kapott valamitől a gyökér mögötted, és követési távolságot nem ismerve most már tol le az útról, és ilyenkor nem nagyon tudsz mást csinálni, mint a normális tempónál lényegesen gyorsaban menni, hogy elkerüld a balesetveszélyes követési "távolságot".
Nagyon nem szeretem az ilyet, szerencsére azért nem fordul elő gyakran.
-
Doki16
addikt
Nem ér annyit az egész. Annyi tökéletesen látszik a tükrömben, hogy bármennyivel megyek miután megelőztem ott van a fenekemben pár méterre folyamatosan. Nincs a videónak jelentőség, hogy felrakjam. Ahogy a postásnak se volt. Csak egy fricska lett volna, hogy végre nem száguldás meg hajmeresztő cselekedetek, de nem mindenkinek esett le az irónia része
(#71718) V.Stryker: Dehogyis eszem ágában se lenne bántani őket, nemhogy még feljelentsem. Az baromi nagy szemétség. Nem vagyok én se mindig szent. De megbüntetik ők saját magukat. Nem olyan rég a patakmederbe szaltózott le az egyik száguldozós MPL futár
(#71722) HSM: Igen erről beszélek én is. Ez a barom ma pont így viselkedett. De nagy részben normálisak az emberek. Ma is volt egy srác aki intett és le is húzódott, hogy előzzem meg. Igaz, hogy voltak előtte még hárman és jöttek szembe, de legalább jelzett
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #71363 üzenetére
Hi,
Bekerült az Osram izzó, egyelőre baromi jó, tetszik a fénye, remélem nem sárgul meg, tényleg xenon szerű.
Cimbora mellettem a gyári izzókkal:"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Geresics
addikt
Előzés: csak a klasszikus jut eszembe: "aki nálam lassabb, egy béna csiga; aki gyorsabb, az idegbeteg állat!"
Plexi: én nem bonyolítom: sok víz, folyékony szappan elken, kicsit vár, hogy oldja, bővízzel lemosom, majd egy puha papír törlővel (csak Szilviának hívom mindegyik ilyet) tisztára törlöm. A mosáshoz a kecses tenyeremet használom. Ez a bonyolult művelet kivitelezhető otthon, munkahelyen, benzinkúton, és sok egyéb helyen (akár a felsoroltak tetszőleges kombinációjában)!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
demars
addikt
válasz runner 125 #71725 üzenetére
Éjszakai teszt volt? Az lenne érdekes. Ha esetleg lesz kedvetek pozolhatnátok a csillagos ég alatt.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-Mosquito-
őstag
-
Horvi
őstag
válasz -Mosquito- #71729 üzenetére
Majd tudnál róla referálni? Vagy valami összehasonlítás a kettő között? Gondolkodok én is izzócserén a Z-ben mert a gyári elég karcsú szerintem.
Hello darkness, my old friend...
-
-Mosquito-
őstag
Még nem kapható a Laser. Ameddig jó nem ég ki a mostani izzó addig nem váltok. Illetve ha tényleg tuti,teszteken is jó akkor esetleg csere,persze majd írok. Itt is érdemes figyelni/olvasni mert az új dolgokat hamar megveszik és tesztelik. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Horvi
őstag
válasz -Mosquito- #71731 üzenetére
Értem köszi. Azt honnan lehet kideríteni, hogy milyen izzó kellene az enyémbe? Mert a gépkönyv szerint ilyen van benne:
Headlight:
Type Semi-sealed beam
Bulb 12 V 55 W × 2/55 W (Hi/Lo)
De, hogy itt hogy jön a H4/H7 vagy mi azt már nem vágom.Hello darkness, my old friend...
-
A búrán nincs rajta?
Egyébként: rég jártam erre de ahogy látom szokott témák pörögtek csak. Akiknek kell azoknak jobbulást. Olvastátok, hogy bedőlt a Skully? Qrvákra és Lambora verték el az emberek pénzét. Nesze neked közösségi finanszírozás.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
StoneBridge
senior tag
Sikerült szétk*rnom a drága sötétített pleximet, most tele van apró karcokkal. Inkább le sem írom mekkora balfék voltam.
Jól gondolom hogy az UV-szűrő réteg, meg úgy alapból a puha műanyag miatt nem igazán polírozható, tehát vehetek majd újat?[ Szerkesztve ]
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Geresics
addikt
válasz StoneBridge #71735 üzenetére
Hogy sikerült? (Csak, hogy tanuljunk az esetből!)
Ha meg ígyis-úgyis újat "kell" venned, akkor előtte nyugodtan próbáld meg a polírozást, veszteni nem veszthetsz semmit!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Horvi
őstag
válasz -Mosquito- #71733 üzenetére
Jó ötlet Amúgy még sosem szedtem szét a fejidom részét szóval nem biztos hogy most kezdenék bele
(#71734) Xaels Lehet rajta van, megnézem ha hazamegyek.
Hello darkness, my old friend...
-
StoneBridge
senior tag
válasz Geresics #71736 üzenetére
Siettem, nem vittem magammal sisakhálót (azóta velem van mindig ). Robogó hátsó kemény műanyag dobozába betettem a bukót, oldalról papírral, ruhával kitámasztottam, hogy ne zötykölődjön. Hazafele valamelyik "támasztékot" kivettem, a bukó a plexire feküdt és szépen rommá karcolódott (karcvédelemmel ellátott 2
27 ezer ft-os AGV plexi).
Egy próbát megér a polír, de ha homályos lesz (vlsz. igen), akkor csere.[ Szerkesztve ]
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
-
runner 125
nagyúr
válasz demars #71728 üzenetére
Csak garázsban néztem egyelőre, ott meggyőző volt.
Mosquito
A sárvári vármeeting-ről hazafelé tesztelni akartam, össze is tudtuk volna hasonlítani, de végül a Tankcsapda alatt csúnyán bekúrtunk, úgyhogy inkább ott aludtunk.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Horvi
őstag
válasz -Mosquito- #71739 üzenetére
Ja Z750 de még nem csináltam szóval nem tudom mennyire nehéz "bökni"
De akkor majd ma ránézek ha nincs ráírva.Hello darkness, my old friend...
-
-Mosquito-
őstag
válasz runner 125 #71740 üzenetére
Jól tetted!
Horvi:
Vigyázz mert nagyon veszélyes ám, el ne cseszd!
[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Horvi
őstag
-
kisninja
őstag
Akkor én is kérdezek 2006 Z750S en hogy a pibe cserélem az izzót ? H7 van amúgy benne 2db.