Új hozzászólás Aktív témák

  • jaktib

    tag

    válasz runner 125 #51450 üzenetére

    Annak idején mikor robogót vettem (Gilera Stalker) te adtál jó tanácsokat a robogós fórumban. Nagyon nem bántam meg, hogy azt vettem, sok gondtalan Km-t mentem vele. :DD Akkor is néztem a hogy a runnered milyen szép állapotban volt. Meg írtad is, hogy mennyire mániád a gyári állapot. Én is szeretem ha amim van az szépen néz ki. Robogó területen nagyon otthonosan mozogsz, most te is zöldfülű lettél. :DD Januárban váltottam akkor vettem meg a motort,(mióta jobb idő van használom) de nagyon más "kávéház" ez, mint egy kis kétütemű. Már tologatásnál is maximális figyelmet igényel. Valamivel könnyebb "csak" 200 kg az enyém, de én kisebb is vagyok. A házba a kapun betolni elég combos, még azon a rámpán is amit csináltunk.
    Jó ötletnek találtam kezdőként a fokozat kijelzőt. Mikor megvettem gondoltam, rakatok is rá egyet. Most is azt gondolom, hogy jó volna, ha lenne mint extra. De az igazság az, hogy már nem hiányzik. Az elején voltak problémák, mikor az ember a motor vezetésének a technikai részével van elfoglalva. Most már a váltás sokkal jobban megy. Például az autónál, ott is tudom hányasban vagyok. Pedig kezdő vezetőként az sem volt mindig egyértelmű mikor hova. Szerintem egy pár Km és nem is biztos, hogy akarsz majd rá kijelzőt. Most nagyobb gondom a helyes kanyarodás. Robogót is meg kellett tanulnom döntögetni. Az valahogy könnyebb volt. Ezzel azért nem merem úgy dönteni mint ahogy kellene, gyakorolom. A kezdeti kanyarsebességem azért javult mára egy cseppet. Kíváncsi vagyok te, hogy boldogulsz egy ekkora vassal. Amilyen videókat látni, hogy hogyan tudnak emberek vezetni motort... van még hova fejlődnöm.
    A gomba mindenképpen kellene, mert soha nem lehet tudni mi történik. Ha elborul akár álló helyzetben az a szép fehér idom nagyon megsérülhet. Valami olyan kellene ami illik ahhoz a szép fehérhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák